5 februari 2019

Tidigare än vanligt

Morgonpasset tidigare än vanligt å lite längre än vanligt. Jag gick å la mig före 21 igår kväll läste en stund släckte och sooov. :-)
Vaknade före väckarn utsövd och fräsch som en nyponros så vad bättre än ett morgonpass på trainerhojen innan frukost och jobbpendlingen. Väl inne i vulkanen så gjorde jag 4 varv Volcano Circuit snabbaste varvet det sista 6:04 40,4 km/h 306 watt(3,6 w/kg)! I övrigt ett paceat pass i 2,9 w/kg tempo! Sedan frukost och jobbpendlingen som var kylslagen igen :-(
Startade i -22 grader som med kylfaktor för givetvis så blåste det också var runt -28 grader!!! Nu när jag kollar cykeldatorn så var det visst -25 och med kylfaktor för motvinden så blir det finfina -32!
Men ser prognosen från SMHI ut som att det blir varmare till helgen.
Har redan fått ihop 1:15:13 med morgonens träning.

7 kommentarer:

 1. Bra start på dagen mats👍👍👍👍 själv fortfarande förkyld😩😩😩😩😩

  SvaraRadera
 2. Tack! Ajaj! Tänkte precis på er och undrade hur det går. Antar att ni kommit hem. Trist som fasen att bli sjuk när man ska få njuta av sol värme och utomhuscykling. Krya Stephan!

  SvaraRadera
 3. Tackar ja vi kom hem i fredags. Legat däckad sedan dess. Många år sedan jag varit så förkyld😩😩😩. Feber, hosta, snorig. Ja det är trist att bli sjuk när man far till solen för att cykla och ha det skönt. Var bra väder alla dagarna, så det hade blivit mycket cykel, nu vart det vara 7 timmar. 😣😣😣

  SvaraRadera
 4. Så trist det kan bli. Jag vart som ni dunderförkyld medans Danne klarade sig å for ut varje dag. Själv hittade jag en svensk bok på hotellet som avverkades men inte fan var det kul inte. Minns att jag var sjuk i snudd på 2 veckor innan det släppte! Det är efter det som jag ALLTID kör med Coldzyme när jag ska flyga för säkerhets skull!

  SvaraRadera
 5. Idag börjar det kännas bättre. Bra tipps det ska vi andvända när vi far till Mallis i april.

  SvaraRadera
 6. Jag tror benhårt på det eftersom jag efter det inte blivit förkyld fler gånger vid flygning vilket hänt innan några gånger.

  SvaraRadera
 7. Det är alltid en risk när man flyger, men har aldrig tidigare blivit sjuk tidigare. Men ska helt klart provs det.

  SvaraRadera