30 januari 2019

Hem från jobbet och trainerpass


Mmm först hem från jobbet samma lika som imorse i stort sett förutom att det blivit någon grad kallare faktiskt -17 i skrivande stund och fortfarande 3-5 m/s, suck!
Så med det i minne så var det raka spåret hem i stort sett inget att fundera på, vill inte cykla mig sjuk alltså. Trainerpasset vart i London free ride dvs ingen bestämd bana jag snurrade runt och cyklade delar av Greater London Flat, London Loop, Boxhill och Classique men nu så valde jag att värma upp innan jag drog igång den hårdare delen av träningen hela 12 minuters uppvärmning därefter vart det ett högre tempo. 33 km på 54:13 121(74%) bpm 280 watt(3,3 w/kg) 72 rpm!

Jakten på de 64 timmarna cykelträning för januari månad fortsätter, nu uppe i 63 timmar och 1 minut! Det innebär att med en dag kvar av månaden är jag ikapp å det trots att jag hade hela 4 dagars träningsfrånvaro 3 dar inledningsvis när jag vart förkyld och så måndagen när jag inte sovit i stort sett alls natten innan tog måndagen som vilodag för jag orkade helt enkelt inte träna utan nattsömn. Med det så är det förbaskat starkt att ända få ihop de 64 timmarna å det på 4 dagar mindre än tänkt, 64 timmar delat på 27 dar ger 2 timmar och 22 minuter cykel per dag! Alltså med en dag kvar 59 minuter kvar att cykla in kommer troligtvis att hamna på 65 timmar totalt när jag gör månadsbokslut imorgon.
Dagens totala träningstid vart då 2:35:11!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar