1 februari 2014

Distanspass

Distanspass inkl 30 min tempo


3 timmar i mestadels effektzon2 å 55% är ju mer än hälften så då har delmål ett lyckats! Jag körde uppvärmning 12 minuter innan jag drog igång 60 min på 53/17 i en timme, nästa timme på 53/16 och efter 2h15min körde jag dessutom ett 30 minuters tempopass där jag så gått det gick försökte pacea mig runt 300 watt, tungt tuungt! Slog av och värmde ner sista kvarten.


Som synes första timmen lätt distans, andra timme likaså sen 30 minutare inte alls lätt eller distansfart utan ren å skär smärta i lungor och ben...
Totalen för passet på 3 timmar, 249 watt (2,89 w/kg), 120/73%) BPM i snittpuls och 99 RPM i snittkadens. Det kändes i benen idag, inte första timmen lite lite andra timmen men 30:an där vart det riktigt jobbigt minst sagt! Men så vare också så det var tänkt en utmanande del en bra bit in i distanspasset å så blev det.
Jag känner mig väldigt nöjd med passet som sådant!
TSS för dagen 164 och totalen är uppe i 606
Nu återstår söndagspasset av andra tunga veckan sen äre en återhämtningsvecka som väntar!
Summeringen av dagen, tempopasset tog mer än jag trodde sista tio minuterna var skitjobbiga! Kroppen så pass urlakad efter 2 timmar 15 minuters cykling så tempohöjningen från 266 till 307 watt var ganska kraftig. Men så räntar det rakt in på träningskontot också, katching! ;-)

Update: Skumt eller mer exakt suuuveränt! Det känns definitvt inte som jag kört ett långt distanspass idag... Känns hur bra som helst i kroppen nu. Som det varit tidigare brukar jag känna av såna här pass i minst ett dygn, men nää känns bara hur bra som helst! Kul som faan! Hej hopp! :-)
7 kommentarer:

 1. Aouch så länge, du passerade just min träningsmängd denna vecka med råge på bara ett pass, fanken :-)
  Men jag ska på tortyrredskapet lite senare, man må ju få vakna först

  SvaraRadera
 2. Hehe! Herrn är morgontrött i vanlig ordning. Men så är du uppe låångt efter mig också... Kör hårt när du nu kommer upp på hojen. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Fint pass. Har nog aldrig varit i närheten av att köra 3 timmar på trainern.

  SvaraRadera
 4. Tackar tackar!
  Så är det Jocke! Eftersom jag inte kör utomhus i kyla så äre trainern även på distanspassen. Att en del här uppe i norr fixar distanspass i minus 10-14 grader fattar i alla fall inte jag... Så det är bara att gilla läget liksom ;-)
  Jag tycker inte det är så speciellt med långa trainerpass bara man har fokus och målbild klar för sig innan man sätter sig på hojen för då är det inga problem...

  SvaraRadera
 5. Nu strax Mazze, inte riktig än, men snart :-)

  SvaraRadera
 6. Ahh! Kör hårt!!! Fokus Stefan fokus på passet du har framför dig :-)

  SvaraRadera
 7. Jag ljög, det blev klockan 22.50 som jag startade passet-Total fail igen, effekten på intervallerna är lika hög som det jag värmde upp på för två månader sen, helt slut. Nått knas måste det va

  SvaraRadera