10 januari 2014

Nu börjar det ta emot big time!
Andra tunga vecka börjar ta ut sin rätt!
Jag är ganska sliten till kropp å själ... Skönt med helg i alla fall :-)
Men träningsplaneringen den följer jag ändå, fast nu äre tuungt!
Körde 4x12 min tempointervaller med 3 minuters vila mellan varje intervall. En fast belastning och 53/16 i utväxling get ready to rumble...
Jämfört med förra veckan var jag något lite svagare idag, hela 6 watt faktiskt ;-)
Dagens snitt på 12:orna, 338,5 watt(3,8 w/kg), 142,2(86%) BPM, maxpuls 157(95%) BPM och snittkadensen 83 RPM!
Men jag är ändå nöjd med dagens intervaller det var så otroligt jobbigt idag med ben som var totalt rökta så jag tänkte ett tag stå över den fjärde intervallen men inte då...
Det blev fyra 12:or i vanlig ordning nu återstår ett zon 2-3 pass imorgon och ett distanspass i zon2 på söndag det ska man väl klara av tycker man :-)


I övrigt på dagens pass vart det en lagom uppvärmning och en lekful nedvärmning där jag körde lite upp och lite ner höll faktiskt hela 260 watt (3,0 w/kg)  under 13,5 min på nedvärmningen det ni :-)
Totalen då, 1h40min, 286,3 watt(3,3 w/kg), 133(80%) BPM och 89,2 RPM i kadens!
Over and out!

7 kommentarer:

 1. Om man kör ett så respektabelt pass när man enligt uppgift är så pass sliten och trött i benen bevisar att grundstyrkan är riktigt great.

  SvaraRadera
 2. Jodå! Det känns är nu så stum i lårmusklerna så att jag efter första perioden av hockeyn knappt tog mig ur fåtöljen :-)
  Mmm! Massage av nyss nämnda lårmuskler kommer strax!
  Men visst äre samtidigt en grym känsla när man känner att benen är så stumma av slagg. Det är ju beviset för att passet varit hårt riktigt hårt!
  Man har aldrig lätta pass annat än när det är återhämtning annars äre pass som utmanar det man byggt så långt. Så alla pass som räknas gör ont! Basta! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Så mycket tid och träning gör man inte att man har råd att köra träning bara för att. Det gäller att fokusera och som du säger - hårt är bra.

   Radera
 3. Jäkla fina wattsiffror som vanligt. Jag tror du har den där SM-titeln som i en liten ask :-)

  SvaraRadera
 4. Njae! Det är fler som är starka i H55 om det nu blir nått vsm...
  Jag har blivit sexa på individuellt tempo 2011 och 2012 nu siktar jag på pallen så får vi se om jag tar mig dit. Sen ska man ha lite flyt också att allt stämmer den dan det är dags... Men jag är bra på väg om man säger så. :-)

  SvaraRadera
 5. Jag hade plan att hålla samma fart som nu men vänta till jag är H75, då jäklar.
  Jag gör säkert nått fel i min träning, jag får aldrig ont i benen, hjärta lungor säger stopp långt innan, benen knorrar aldrig, känner mig alltid helt fräsch efter passen, skulle fara ut och kuta en mil eller två utan problem...och nej jag ska inte satsa på triathlon :-)

  Bra kört mazze, jag körde just mitt andra pass denna vecka, vilket också blev det sista, våra timmar skiljer sig lite, men det visste vi ju sen tidigare

  SvaraRadera
 6. Hmm! Jag har rejält stumma ben nu de har fått rejält med stryk de sista två veckorna. Det blir skönt med en lättare återhämtningsvecka veckan som kommer.
  Du har troligen starkare muskler än mig när det är hjärta lungor som säger stopp före muskler. H75 är ju ehh en väldigt långsiktig plan om jag säger såå ;-)

  SvaraRadera