10 januari 2014

Inget är som väntans tiderJa jag var in på förbundets hemsida och startade svenska cykelförbundets tävlingskalender. Där finns alla de arrangemang som är okade av förbundet så här långt och det är många det. Bland annat finns att läsa att det går 6st rekordmilar(10 km), (körs lämpligast med tempo- eller landvägscykel tror inte någon försökt med mtb) på snabbast möjliga tid! Arrangerade av Piteå CK, 3 lopp i juni och de 3 övriga i augusti :-)
Står även att läsa om en massa lopp som går av stapeln i sommar. Svenska mästerskapen i landsväg, ungdomsmästerskapen mm. Men inget veteransm än så länge, verkar som det blir svårare och svårare att få arrangörer till detta mästerskap tyvärr!
Ser på min blogg att den 14:e januari förra året fick vi information om att IK Vinco tog på sig arrangemanget 2013. Mmm! Vi får väl se, inget är som väntas tider men det vore bra att få ett datum på arrangemanget ja å även vart man måste åka så man kan börja ställa in kompassen liksom...

8 kommentarer:

 1. Jag trodde först att du blivit gravid, och tänkte gratulera. Nu får jag istället beklaga - då det går segt att få klartecken.

  SvaraRadera
 2. Hupp! Ja det vore ju en sensation om det förstnämnda vore rätt ;-)
  Mmm! Fick frågan igår på jobbet var och när vsm går. Segt var ordet!
  Men saken är den att det verkar vara färre och färre klubbar som vill ta på sig arrangemanget. Det är ju inte bara om man säger så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att det är så svårt med tävlingar att det snart inte finns några arrangörer.

   Radera
 3. Oroväckande som jag ser det. Sen jag börjat tävla i masters som veteranklassen heter internationellt så har det tagit längre och längre tid innan någon arrangör presenterats. Jag tror förra årets 14 januari var det senaste hittills. Det kommer att slås i år om jag får gissa... Ajdå Stefan, kan det verkligen vara så illa jag tror inte det...

  SvaraRadera
 4. Färre aktiva som åker på tävlingar !?

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Jag tror tyvärr att du har rätt där Thomas :-(
  Färre som tävlar vilket medför färre cyklister i klubbarna alltså finns det inte så många klubbar som kan dra ett vsm.

  SvaraRadera