18 januari 2014

Gammelskorna lämnade in i går under passet!

Ja fan det visade sig att hela plösen som man drar fast det översta med knäppet hade spruckit rakt igenom nästan helt av... Såå hä vart å snabbshoppa sig ett par träningsskor för trainerträningen. Ja jag kör inte med mina tävlingsskor på trainern glöm det :-(
Nåå jag hittade ett par Diadora kraftig nedsatta på CRC för rena rånet 380,99:- istället för 939.99!
Å som sagt jag behöver inga värstingskor till min trainercykel men dessa ser riktigt riktigt bra ut för det priset å allt! Ja ni vet vad cykelskor kostar detta var billigt, nu återstår egentligen bara en sak, att det passar. Inte en helt oväsentlig sak men men :-)
Skulle de inte passa får jag väl sätta ut dem på happy till försäljning...
Så just nu hojar jag på mina gamla tävlingsskor som tillika är träningsskorna för utomhus cyklingen. Men snart så!


11 kommentarer:

 1. Satan vad du sliter ner prylarna, snart spricker väl ramen också. Själv kör jag två par skor som jag alternerar mellan, mest utifall dom är svettiga eller blöta, men nån större nötning på dom kan jag inte se.

  SvaraRadera
 2. Ja men så vare mina gamla gamla också de har varit med sedan första hojen från Jorma så de vaar gamla i ordets bemärkelse ;-)
  Hoppas verkligen inte ramen spricker :-O

  SvaraRadera
 3. Jag gör som du. Använder aldrig mina "riktiga" skor på trainern.

  Inte underligt att skorna brinner upp så hårt som du kör. I och för sig lär nog mina skor också snart luckras upp av all svett som droppat på dem de senaste tre åren.

  SvaraRadera
 4. Ja så är det mina lätta hårda suveräna S-Works tävlingsskor använder jag aldrig annat än på tävling. Det näst nyaste specialized skorna till träning å dessa gamla till trainern. Så äre bara :-)
  Skorna slut, trainercykelns delar framklingorna mm börjar vara i dåligt skick de också. Jag kör slut på grejerna helt enkelt! Kollade faktiskt mina timmar på trainern sedan 1 sept tills nu jag har fått ihop 104 timmar och 387 trainermil! Inte så illa...

  SvaraRadera
 5. Specializeds skor är verkligen grymma. Väldigt nöjd med mina S-Works men de är 3 år så snart är det väl dags att köpa ny.

  SvaraRadera
 6. Ja de är mina ögon absolut de bästa cykelskor jag någonsin haft på fötterna.Som du säger grymma helt enkelt! Köpte mina 12:or på Evan Cycles rea förra vintern för 1300 otroligt billigt! De ska visst vara lite billigare på Mallis en från Nybyns IK köpte sina 13:or där. Ni är ju där i april så kolla vetta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Jag ska hålla ögonen öppna på Mallis. Har du någon aning om var han köpte dem?

   Radera
 7. Själv har jag fortfarande mina gamla Specialized sedan 2007, tror både Stefan och Anders har hunnit byta flera ggr under tiden. Måste vara bra kvalla på de skorna.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 8. Träningsskor? En helt ny värld öppnade sig just för mig. :)
  Själv är jag jättenöjd med mina två par Shimano, kan iofs bero på att jag inget annat testat... If it works, don´t fix it.

  SvaraRadera
 9. Självklart kvalite Fredrik kan inte vara annat...
  Per, jag kan bara hålla med dig. Skorna som precis gick sönder har jag haft sen min gula bianchi goldrace 300 å det är längesedan det. Min första racer mannen :-)
  Måste ha varit någon gång i början på 2000-talet som jag köpte dem... Så jag håller med Fredrik de höll länge. Det blir ju rätt många timmar på trainern där de fått tjänstgöra de sista 3 åren...

  SvaraRadera
 10. Jo jag har bytt skor fredrik, men det var inget fel på dom gamla dom har joel ärvt åsså har jag ett par på jobbet men alla ser som nya ut i princip..

  SvaraRadera