31 maj 2019

Fredagspasset


Ett något lättare pass än de tidigare. Från Playa de Muro till Can  Picafort vidare ut mot Randa men jag vek av höger till Santa Margalida och därifrån till Muro. Nu ner till Sa Pobla och därifrån ut mot Stora vägen till Pollenca där jag vände vid korsningen. Åter mot Sa Pobla men vek av höger till Campanet för att väl där cykla åter mot Buger och Sa Pobla väl där så var det bara vassvägen kvar till jag åter var i Sa Pobla!
Det vart 2:38:50 och 72,48 km med 533 hm. Med det så har jag fått ihop 56:10 för månaden 102% av de planerade 55 timmarna. Inte illa alls... Morgonpasset i Relive!
Stänger därmed maj månads träning med detta pass. Imorgon lördagen den 1 juni har jag planerat att cykla upp till Cap Formentor fyren och geten som oftast finns där, han fick mitt bananskal. Kanhända det blir likadant i år... Om jag nu har med någon banan... :-)
Har kört på vatten hittills det har inte varit så där varmt som det brukar förrän idag då. Kommer nog att ha med sportdryck i ena flaskan och vatten i den andra imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar