23 maj 2019

Allt i ett!


Jag hann först inte med att blogga in morgonpasset när jag kom in till jobbet så var det dags för avfärd mot Midgårdsvägen och datautbildningen dag 2. Åter till jobbet på sjukhuset klockan 15 hem därifrån klockan 15.30. När jag skulle ta hojen till hissen så upptäcker jag att jag har punktering...
Ut med hojen och gå åt sidan från sjukhusentren. Jag tänkte som så att jag provar trycka i en kolsyrepatron i bakdäcket och kanske kanske att det räcker hem. Cyklade absolut rakaste spåret hem från jobbet och min teori stämde det funkade. Hemma av med bakhjulet direkt och av med däck och slang för att kolla och jodå ett litet hål som det pyste ut ur i slangen. Check av däcket och och jodå en liten liten men ack så vass sten satt inkilad i däcket rakt igenom bara som ett rakblad vass var den lilla djäveln! Å jag vet precis vart den kommer ifrån. Jag bestämde mig i morse för att hoja via cykelvägen ner till Stadsön i Gammelstad därifrån via småvägarna ner till Circle K rondellen vidare via storhedsvägen ner till Gäddviksbron. Tillbaks samma väg, och när jag passerade övägen som just nu är grusad över till andra sidan och upp på grusvägen(som man måste köra om man är cykelvägen) så fick jag den vassa stenen i däcket! Det ska då vara fan med gruspartier på cykelvägar... Detta stärker min övertygelse om att det enda rätta för oss landsvägscyklister är just landsväg eller gator. Det går inte fan å cykla punktering i ett i ett för att vi inte har nog bra cykelvägar.
Så med punkteringen och att jag hade en tid att passa efter jobbet nämligen vår bröllopsmiddag på Waldorf vi firar 32-års dagen minsann!!!! Så vart det kort om tid även nu att hinna blogga nått!
Med det sagt så vart morgonpasset ett förstärkt pass på 1:12:11 och 30,89 km.
Morgonpasset i Relive!

Som sagt kortaste korta hem 9 minuter och 3,4 km! Detta gav dagens något avklippta pass om 1:21:08! Veckan uppe i 5:39:51! Månadsutmaningen kan jag nog glömma nu den är mediokra 37:55 69% av de planerade 55 timmarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar