28 april 2019

Snart Mallis och så dagens träning

Har man sett det är på dagen en månad kvar nu till dess jag och frun är på Mallorca! Eller nja till och med mindre än en månad... :-)

Ska bli skönt med solen och värmen minsann. Cyklingen som är så förbaskat häftig så inte att förglömma. Har igår kväll gjort en beställning av en ny cykeldetalj som jag kommer att ha med mig på ön när det så är dags min nuvarande visade sig sedan förra sommaren både här hemma och på ön inte hålla måttet. Vad det är ja det få vi se när jag har den hemma.
Idag kalla vindar för kalla för mig som känner av en lättare förkylning i bihålorna trodde först det var vårallergi men inte det är en lättare förkylning. Så inga risker lugnt distanspass i NYC.
Cyklade som synes Park Loop och Sky Loop samt även Arc KOM detta gjorde jag 2 gånger. Tredje ut från start bannern valde jag enbart Park och Sky Loop plus några km efter målgång vid bannern. Det vart totalt 72,22 km och 1103 hm på 2:09:17 244 watt(2,8 w/kg) och 113(68%) bpm samt 67 rpm i kadens. Jag växlade medvetet ner i klättringarna för att inte gå på som jag brukar med tanke på att jag känner av en lättare förkylning. Bra pass bra pace och bra längd på själva sessionen TSS från Trainingpeaks säger dock att det var ett rätt så hårt pass trots den inte alltför höga intensiteten jag skramlade ihop 151 i TSS . Å med det så vart veckan enligt följande
Månadens målbild totalt cykel då med 2 dagar kvar av månaden! Behöver få in 3 timmar och 38 minuter. Ska väl gå om inte förkylningen blir värre och stoppar all träning, men det tror jag inte den känns inte så jobbig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar