27 april 2019

Lördagens 2 pass


Väldigt olika cykelpass, det första ett tempoträningspass på Mockträskvägen! Ja jag tänkte att det är dags att börja vänja kroppen vid den extrema kroppsställning man har när man kör tempo. Det gör ont kan jag meddela framför allt nu i början innan kroppen vant sig, ont i skrevet från skav, ont i den vänstra armbågen och även den vänstra handleden. Det är positionen som den tidigare skadade armen inte riktigt gillar men det gäller att bara nöta på så blir det bättre. Nu tog jag det väldigt lugnt hela vägen till vändet för det gjorde ordentligt ont i framför allt armbågen men vid vändet så stretchade jag ut armen innan jag gick ner i tempoställning igen och till min förvåning blev det mycket bättre då och med 12-13 km kvar så kände jag för att gå på lite hårdare å det gjorde jag de sista 12 km:arna snittade jag 39.1 km/h 253 Watt 127(77%)! I mål vart tiden inte speciellt märkvärdig 50:08 36km/h! Hem från Selet och väl hemma ett snabbt klädbyte sedan lunch innan jag drog iväg på ett lättare landsvägspass med Vengen för att knyta ihop säcken för dagens träning.
Ner till Stadsön över till Kyrkbyn vidare till Rutvik och runt densamma. Åter mot Kyrkbyn och gamla Bodenvägen upp till Byn ut till Bondgården 97:an tillbaks förbi Sjukhuset och Kläppenbacken innan jag svängde vänster in mot gamla Sunderbyn och hem! Rätt lugn pace förutom Kläppenbacken mot gamla Kläppenskolan, vindarna blåste rätt och hjälpte säkert till en hel del jag tog backen bara 2 sekunder från min bästa tid nu på 35 sekunder 41,7 km/h 374 Watt(4,3 w/kg) 136(83%) pbm!
Med det så är lördagens träning i hamn det vart totalt 2:09:17 vilket ger veckototalen 14:15:25 och månadsmålet 56:13 91% av de omplanerade 62 timmarna, det ser bra ut minst sagt.
Tempopasset i Relive!
Landsvägspasset i Relive!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar