29 april 2019

Gympass

Ja jo det blev visst så, förkylningen i kroppen gjorde att jag valde att kliva upp fika och strunta i trainerträning denna morgon. Istället körde jag bil till jobbet, ett måste eftersom jag klockan 13.30 ska hämta upp frun för vi har ett ärende att klara av klockan 14. Så med det i åtanke och mitt tidigare inlägg igår om jag har ont i armen vid tempoträning så tänkte jag att i och med förkylningen köra styrketräning då istället för cykling.
40 minuter med benpress, bencurl, benspark, bänkpress, utfall, knäböj, tricepcurl, bicepcurl, ryggdrag, plankan och slutligen situps!
Få se om månadsplaneringen om 62 timmar spricker nu när jag eventuellt inte kan träna cykel de 2 sista dagarna av månaden.

Update!


Ahhh! Kanske inte att jag är förkyld ändå... Stavas ALLERGI!!! Förbannat jobbig, har precis varit in på apoteket för att få hjälp med detta sitter nu med både allergitabletter och nässpray, suck!
Om det bara är allergi så ska det ge sig framemot eftermiddagen kvällen då medicineringen börjar verka fullt ut.
Kan konstatera att det är både och har börjat hosta nu lätt irriterad i halsen, perfekt! Både förkyld och allergi kan det bli sämre? :-(

2 kommentarer:

  1. Tråkigt mats. Lider själv mycket av allergi, väldigt jobbigt för ibland vet msn inte om man är förkyld eller bara allergisk. 😩😩😩😩
    Krya på dig.

    SvaraRadera