22 augusti 2018

Jamen då där ja!

Först ett hyfsat hybridpass hem från jobbet förlängde rundan lite genom att cykla upp till Nordanträsk fram och tillbaks. Det blev en 4-5 km längre efter jobbet-runda i och med det.

Hemma snabbt ombyte och iväg med bilen fullastad med skräp till återvinningscentralen i Sunderbyn. Nu hade jag och frun sorterat så bra att det gick hypersnabbt att slänga allt skräp. Ja hem igen då och en fundering om jag skulle hinna med att hoja i Zwift med?
Ja när så frun meddelade att maten var 40 minuter bort så provade jag att ringa träningskompisen Danne för att kolla om vi skulle träna ihop å så blev det. Vi körde London och valde att bara mata på från början i ett 30 minuters partempo innan jag värmde ner å Danne fortsatte ett tag till. På 30 minuter snittade jag 120(73%) bpm 40,4 km/h 318 watt(3,7 w/kg) och 57 rpm i kadens. Ja jag gick medvetet vääldigt lågt i kadens extremt jobbigt benpass detta här ;-)
Tack för sparringen kompis som alltid grymt grymt bra samträning när vi matar på och sporrar varandra till stordåd. :-)

Passet i Relive!

Totalt idag fick jag ihop 2:09:58 så jag håller planen så här långt, veckans träning inte illa strax över 6 timmar något högre nu än de senaste veckornas total sedan jag började jobba då snittet legat runt 11-12 timmar i veckan med min nuvarande plan så blir det nog uppemot 14-15 timmar per vecka om inte mer rentav.
Å månaden så här långt!

39:51 i total träningstid för månadens cykling med 8 träningsdagar kvar.

1 kommentar: