29 juni 2018

Kylig morgonpendling

På termometern därhemma stod det 9,4 grader men cykeldatorn sa när jag vände vid färjevägen 7,7 grader med nordliga vindar på 6 till 11 m/s! Brrrr!
Passet gick lugnt riktigt lugnt till inget påslag bara försöka cykla så pass att jag fick upp lite värme men faan va jag frös om fingarna... Det är norrländsk sommar det!
Å som inte det räckte så fick jag sommarens andra punktering precis utanför dörren till sjukhuset. De håller ju på med att frakta bort schaktmassor utanför provisoriska akuten och då är det en hel del sten på vägen till östra entren. Jag försökte unvika sten men en stendjävel lyckades träffa mitt på bakhjulet ja å då vart det punktering. Stenar är inget bra för racerdäck kan jag kallt konstatera.
Men annars så är det bra sista arbetsdagen innan fyra veckors semester idag då. Ska bli rätt skönt att bara tat lugnt ett tag och ja träna när det passar som bäst.
Passet i Relive!

3 kommentarer:

 1. tråkigt med punka, men skönt att du börjar semestern till veckan..
  mmm var inte direkt varmt i morse,,,,,

  SvaraRadera
 2. Turligt nog alldeles utanför jobbet! Jaa alltid skönt med semester Stephan!!! ;-)

  SvaraRadera
 3. Tog ner hojen i vår mekverkstad så det var rätt bekvämt att byta slang. Nu har jag 2 genomslagspunkteringar pga steneländen... Grrr!

  SvaraRadera