24 juni 2018

Distans/Uthållighet

Jag började med att själva cykla upp till Rutvik runt byn och åter till Gammelstad kallt som faan i nordanvinden där anslöt
Väntar på att Roger ska ansluta
Roger vi styrde cyklarna skickligt som få måste jag säga ut på 97:an och upp till Boden väl där vidare över Hedenbron och upp mot Södra Bredåker där över bron. En kort paus för att ringa en som inte var med men som kanske hade velat vara med :-)
Södra Bredåkerbron

2 glada laxar!

En upptagen man! ;-)
Jag stod för i stort sett alla förningar eftersom Roger ska tävla nästa helg å inte ville tömma sig å lika bra var det för det kändes grymt bra jag bara matade på i stort sett hela vägen hem. Färden fortsatte ner från Bredåker nu på andra sidan älven och på väg 97 åter ner till Boden förbi Torpgärdan där vi skildes åt Jag fortsatte över 97:an mot N:a Svartbyn upp Svedjefortsbacken och vidare mot Flarken. Där mötte jag till en början Stephan mfl innan jag svängde vänster för den planerade rutten mot Syden och Boden hann dock bara 200 meter så kom det grusväg?!?! Vägarbete och grusväg så långt ögat kunde se... Bara vända om åter till Flarken och tillbaka mot Svartbyn kom då ikapp hela CK Sävastgänget som var ute på söndagscyklingen kände som sagt igen Stephan men de andra ingen aning faktiskt men de var ju rätt många till mitt försvar ;-) Framme i Svartbyn vidare över viadukten till 97:an och parallellvägen mot Sävast här fortsatte de rakt fram mot fiket gissar Retro! Jag fortsatte in till Sävast och gamla Sävastvägen ut på 97:an ner till Norra runt byn och gamla Bodenvägen förbi soptippen upp till kyrkan. Sedan ner till Stadsön och därifrån raka spåret hem.
Det vart 5:00:55 161 km 261 i TSS!
Nu är man trött nu kommer dagens första kopp kaffe!
Rundan i Relive!

Veckans och månadens mål! 17:16:13 totalt för veckan varav 15:45:59 är cykel! Månadsmålet cykling nu uppe i 93% av de planerade 60 timmarna det vill säga 55:53 så lite drygt 4 timmar som ska klaras av på resterande 6 dagar som är kvar av månaden, hmm undras om man klarar det? ;-)

3 kommentarer:

  1. Rättelse mats�� var inte Carina som var med mig. Ledde grön grupp idag.

    SvaraRadera
  2. Aha tog för givet att så var fallet men jag har ändrat! :-)

    SvaraRadera
  3. Inte lätt för dig att veta. Skönt med semester snart. Själv länge kvar.

    SvaraRadera