30 juni 2018

Dagens planerade 2 timmars pass vart tvådelat

Först ut och ner till Storheden därifrån vidare in mot rostbollen via den ner till Porsön där jag tänkte cykla via Björsbyn runt Sinksundet upp till Ormberget meen när man i stort sett passerat Porsön så är vägen uppbryten för de håller på att lägga om hela vägen med ny asfalt vilket verkligen behövs den sträckan har varit skitdålig i flera år. Så jag fick vända åter cykla upp mot Björkskatan för att vika in på Bensbyvägen och därifrån upp till Ormbergets parkering. Ner igen in till stan och igenom den samma. Ut på Bergnäsbron och ut mot Kallaxrondellen till Gäddvik där i korsningen pssschh! Punktering igen utan något genomslag eller att jag cyklat på något. Stannade vid parkeringen byte min tredje slang på några dagar!!! Nu hade jag tänkt cykla upp mot Avan men valde att köra direkt hem för nu insåg jag att något är galet med alla dessa punkeringar en eller två gånger men inte tre gånger på raken då äre nått som är fel. Hemma på 1 timme och 35 minuter det saknades alltså en halvtimme men men. Upp med Vengen i mekstället av med bakhjulet bort med slang och däck som än en gång genomsynades utan skador.Av med fälgbandet å då ser jag att jag i hastigheten när jag monterade fälgbandet på nya powertapfälgen tagit fel fälgband!!! Det var ett 14-622 Max 7 bar står även Do not use this size for road racing rims!!! Kan det bli  tydligare? Neee! Klantskalle! Hade ett till som var märkt 16-622 Max 10 bar! Monterade det istället, nu tror jag inte det kommer fler konstiga punkteringar utan bara såna som man så att säga råkar ut för.
Efter monteringen ut på vägen igen för de avslutande 30 minuterna nu valde jag att hoja till Färjeläget och tillbaks lite drygt 30 minuter utan några  incidenter också...
Så h är kommer de två körningarna. Å va fasen ett KOM?!?! Vart kom det ifrån :-0

Första passet

Andra passetMånadens mål klart i och med att det här var sista passet för idag!
66:09 och 110% av de planerade 60 timmarna. Veckans total men med en dag kvar att räkna in nu uppe i 11:55:43 varav cyklingen är på 10:15:33!

3 kommentarer:

  1. Behövs lite irritation för ett KOM👏🚶🏾Härligt mats. Hoppas du slipper punka nu.

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja verkligen ska ju cykla distanspasset imorgon. Inga fler punkteringar nu snälla...

    SvaraRadera
  3. Skönt styvsint hittat ett problem, då borde det ju inte bli mera ”konstiga” punkor.

    SvaraRadera