5 juni 2018

Cap Formentor och Sa Pobla

Mmm! Först ut till fyren Cap Formentor nu känns det verkligen att jag kört på hyfsat hårt 10 dagar i rad. La mig på ett behagligt tempo upp till fyren och till min förvåning så blev det återigen en hel del PR på klättringarna upp till Fyren och geten ;-)
Han fanns på plats och fick mitt bananskal som han snabbt slukade :-)
Efter bananen och fotot på mig respektive geten det är han den skäggiga som är geten ifall någon undrar... Så var det dags ner igen in mot Alcudia nu tog jag dock Ma-3470 för då hamnade jag direkt i rondellen till Sa Pobla och min favoritväg vassvägen! Upp till Sa Pobla i motvind därefter åter i medvind å fullt ös ja så fullt ös det går att ha med 10 dagar och Cap Formentor klättringen i benen. Men det gick riktigt bra det segment jag är mest nöjd med av alla nytt personligt på Power Plant Road första gången någonsin under 12 minuter nu 11:56 42,5 km/h 304 watt 143 bpm 81 rpm! Mina tre bästa tider är för övrigt satta i år :-)
Djäklar i min lilla låda det märks hur stark man är när man trots 10 dagars träning på raken mäktar med att ladda ur sig en sådan körning bara så där. Kan meddela att jag körde så där hårt som jag bara kan ibland tunnelseende diafragman som värker som eld å ben som bara matar på allt de förmår å lungorna pumpar på syre för fulla muggar till dessa påkar!!! :-)
En häftig känsla när man är så här stark det gillar jag mer än något annat...
204 i TSS för övrigt ånyo ett hårt pass in i träningskalendern.
Veckan uppe i 7:34:23 och 195,59 km. Månadstotalen uppe i 13:36 vilket är 23% av 60 timmar! Totalen här på Mallorca nu uppe i 29:09 och 829:03 med i bästa fall 3 dagars cykling kvar men det ser nu mörkt ut både imorgon och på torsdag utlovat regn i massor medans fredangen sista dagen med hoj utlovas bli riktigt bra ja det återstår att se vad det blir av de sista skälvande semesterdagarna här på ön. Hoppas hoppas!
Passet i Relive!

2 kommentarer: