4 juni 2018

Längsta passet så långt!

Mmm det blev 4.13:18 och 2 rejäla stigningar idag först upp för Coll de sa Batalla och åter igen ingen tid på segmentet??? Skit samma jag körde på det som fanns i benen upp till bensinmacken där jag åt min medhavda banan å drog i mig en slurk vatten. Beräknad tid uppför bensinmacksbacken från sporttracks. Jag körde på rätt hårt här! Bästa tid från 2014 är på 25:19 vilket verkar bli svår att slå dels för att jag inte får någon tid på klättringen samt att det är en grymt bra tid :-)

Sedan ner mot Pollenca men inte ända fram när jag kom till starten för Coll de Femenia-segmentet så vände jag och körde det nu inte på max som förra gången men hårt nog. Tredje bästa tiden å det med 9 dagars cykling i benen känns att man börjar bli en anings aning trött men jag ville inte vila idag med tanke på prognosen som skrämmer oss med 2 dagars ihållande regn tisdag-onsdag, hoppas verkligen de har fel. I alla fall tredje bästa tid som sagt på 7,57 km med tiden 28:58 och 285 watt medelpulsen på 137 bpm och kadens på 78 rpm.
Efter det åter till bensinmacken
Så efter det ner från bensinmacken mot Caimari Selva osv ner till Sa Pobla där jag styrde upp mot backen till Murorondellen för att få ihop 1500 hm och när jag hade det vände jag åter mot Sa Pobla och vassvägen hem. Med det så fick jag faktiskt ihop dryga 10 mil och 1500 hm TSS för passet hela vart 253!.

Rätt nöjd faktiskt att jag trots en viss utmatning besitter så pass med krafter att fortsätta mata på bara. Bra känsla i ben och kropp nu en stund efteråt men nog var jag trött när jag var åter vid hotellet. Å om det inte regnar imorgon så blir de givetvis någon form av cykelpass jag har ju bara 4 dagar kvar att njuta av för det gör jag trots allt! ;-)
Passet i Relive!
Totalt nu uppe i 25:48 och 738,69 km!

4 kommentarer:

 1. vad skumt att du inte får in segmenten, undrar om det vara något strul med din garmin?? bra cyklat ändå.. hoppas resten av tiden blir bra med..

  SvaraRadera
 2. Ja tyvärr! Men jag tror inte det är cykeldatorn för den tar in allt annat förutom just den här klättringen. Jag börjar tro att det är så pass mycket skog i stigningen så man tappar gps-signal. Ganska tätt nästa hela vägen upp och framför allt där Strava tycker jag inte varit på segmentet... Jaja inget göra om det inte regnar på onsdag gör jag nog ett försök till att köra den nu med både gps och glonass påslaget!

  SvaraRadera
 3. Ja men vi hade inga problem med våra datorer????

  SvaraRadera
 4. Ok! Ja då kanske det är något skumt med min edge 1000. Skumt dock det är det enda segmentet jag inte får med... Kan ju vara att min gps mottagning inte är i ordning.

  SvaraRadera