29 december 2017

Fredagens andra, tredje, fjärde och femte pass!

Ja exakt! Ingen plogning alls när jag skulle hem runt halvett!?!?

Så här ser det ut när man har alla tröjorna på en och samma gång
Det var oplogat kretsloppsvägen, cykelvägen fram till backen den var plogad? Sedan inimarksvägen oplogag spårig och hal som fan men jag höll mig på hjul redan här inte halvvägs svettig som bara den! Cykelbanan till hemängsskolan plogad på morgonen så "bara" 1dm snö men sedan storskiftesvägen 2-3 dm snö ingen plogning alls där var jag tvungen kliva av och gå resten av vägen hem för det såg likadant ut över allt här hemma, ja det var pass nr 2(nr 1 imorse) Sopa bilarna skotta snö lika med pass nr 3, pass nr 4 var träningspasset på trainerhojen 2 timmar lite drygt i Richmond 3 varv på 2015 UCI Worlds banan samt 2 varv flat route då till slut pass nr 5 skotta bort plogkarmen som precis plogats upp men nu är gatan farbar igen!
Träningspasset då? Trodde för ett tag att jag inte skulle orka igenom de planerade 2 timmarna men det gjorde jag ju :-) Men inte fan vare lätt inte trötta ben och skalle men det beror troligen på att jag redan lagt ner dels runt 1 timme skottning plus benträningen till och från jobbet! Men med 111 i TSS och 2 timmar in på träningskontot så är jag väldigt nöjd måste jag säga! 2,5 w/kg dessutom det trodde jag verkligen inte när jag drog igång och kände hur trötta ben jag hade!!! Så klart godkänt måste jag nog ge mig själv!!! Guldstjärna rent av för att genomföra passet trots så pass trötta ben!
Jag har dessutom passerat 10 timmars målet för veckan är även uppe i 52h40min(varav 52:10 är cykling) lite drygt i månadstotalen vilket för 2017 är årsbästa redan nu fast det återstår 2 träningsdagar till!!!
På de 31 dagar jag tränat har jag fått ihop totalt 56 timmar och 7 minuter på trainerhojen det ger i runda slängar 1 timme 48 minuters cykling dagligen... Inte illa!

2 kommentarer: