24 augusti 2016

Eftermidddagsträningen

bestod av 2 delar, först ett hyfsat hårt pass upp till Torpgärdsleden i Boden innan jag och Danne vände åter mot Sävast där han styrde hem och jag fortsatte gamla Sävastvägen åter ut på 97:an å hem till Byn. Hemma ett snabbt klädbyte till joggingkläder och skor givetvis ;-)
Ingen ide att göra det svårare för sig än det redan är. Det gör ont att jogga kan jag återigen konstatera i alla fall i mina artrosknän de gillar verkligen inte löpning!!!
Få se hur mycket jogg det blir på Kreta ska i alla fall försöka men gör det mer ont än nu så blire nog att ställa in... Skönt ändå att jag inte har några som helst knäproblem när jag cyklar, därför får jag nog vara försiktig så jag inte drar på mig känningar även i cyklingen.

Ok den hårda delen upp till Torpgärdsleden, 135(82%) BPM 39,5 km/h, 271 watt(3,16 w/kg) samt 86 RPM i kadens. Det är ju helt ok det!

Hårda 29 minuter!
Å så här vart hela passet,
Jag släppte av på trycket efter backkrönet vid ica affären i Sävast. Därefter mer tralala-cykling hela vägen hem. Fick ända respektabla 30,6 km/h hem. Danne tog några korta förningar vilket var perfekt jag hann precis vila upp mig inför nästa segment!
40 km 
 Å så löppasset, det beryktade,

Jogging eller lufsning
Huva va jobbigt det var alltså! Tusen gånger jobbigare än cyklingen. :-)

3 kommentarer:

 1. Har du knä problem tycker jag inte du ska springa. 😡

  SvaraRadera
 2. Ja du! Hade ju som tänkt försöka hålla igång liite på Kreta utan cyklingen så blir det inte så mycket över. Hmm! Du har förstås rätt, strandpromenader är underskattade ;-)
  Får satsa på dem istället, låånga sådana...

  SvaraRadera
 3. Helt klart bättre var rädd om knäna, det är inte värt riskera dom. Njut av ledigheten och gå istället. 😎😎😎

  SvaraRadera