13 januari 2015

Recovery day


Som sagt träna hårt är inte så svårt om man är motiverad men vila dä ä svårt dä! Eller jag kanske ska säga som det är på ren svenska skiittråkigt ju!!!
I alla fall det är idag enda dagen på min tre veckors period i träningen som jag har en heel dag då jag enligt planering inte får trampa ett enda pedalvarv, lyfta ett gram skrot eller på annat vis försöka smygträna det är absolut inte tillåtet. Det enda som är tillåtet är att viila viila viila...
Å så stränga förmaningar från Trainingpeaks om att hålla koll på kalori intaget då :-)
Nu får man inte äta heller suck! ;-)
Laid back äre som gäller, man får knoga på idag för att möjligen å då är det ju för att jag är tvungen skotta av garageuppfarten när jag kommer hem efter jobbet men sedan är det nya bicycling som väntar efter middagen. En skön stund i fåtöljen vid den värmande brasan å ett glas ehh öhh... en kopp te! ;-)Allt som allt en rätt skön tisdag då! Förutom att det trots -21 grader snöar igen då... Men det ger sig vad det lider. Prognosen är att det ska fortsätta snöa men bli något varmare i all fall fortsatt i veckan. Det innebär att det kan bli nått utepass eventuellt.Hörrni! Simma lugnt!

3 kommentarer:

 1. Visst är det underligt. Om man är en som inte tränar är det svårt att börja träna och röra på sig. Är man en som rör sig är det svårt att vila.

  Att det alltid ska vara så svårt....

  SvaraRadera
 2. Hehehe! Där slog du huvudet på spiken verkligen... :-)
  Ja säg det! Är det så att vi alltid ska vara tvärsemot eller???
  Nää jag vet faktiskt inte...Å det där med att vara en som inte tränar den sidan har man ju varit på ja i alla fall jag det var inte kul. Tur man tog sig ur den dåliga vanan i alla fall. Nä nog är jag hellre på den här sidan om än något övertränad i bland än inte tränad alls eller va säger du?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det funkar lysande att vila :-)

  SvaraRadera