5 januari 2015

Måndagsblues


Ååå så trött jag var imorse men trots det så har jag lyckats med att käka frukost, åka buss till kneget jobbat till 13 idag och sedan tränat styrke samt kört roddmaskin ett gäng sekunder. Badat bastu, duschat jomen visst! Klätt mig druckit en gainomax å åkt buss hem, det är inte så illa pinkat ändå va ;-)
Nää! Nu tror jag att jag måste gå och knyta mig ett tag vi ses hörrni!Så vare en afton då imorgon men sen äre riktiga gråveckor ända fram till påsken i börja på april men men då äre ju varmare och man kan möjligen börja cykla landsvägare vad det lider såå alltid något eller hur? Bara bita ihop på norrländskt manér ingen ide att hänga läpp kan man tycka. Har på tal om något helt annat precis betalt in licens- och medlemsavgiften till Team Norrbotten CK för detta år. Så är man då en licensierad masterscyklist ett år till då. Hoppla hoppla!

4 kommentarer:

 1. Man kan inte vara pigg alla dagar.

  Du ligger i framkant. Redan fixat licens. Så långt har jag inte hunnit.

  SvaraRadera
 2. Nä det är sant men imorse var det segt i överkant. Kan bero på att jag stannade uppe sent igår eller tidigt beroende på hur man ser på det och såg juniorkronorna förlora. Vi har Micke i Piteå det är han som ligger i framkant å sparkar oss andra i baken så ansökningar och licenser blir gjorda annars vete tusan om det alls skulle bli gjort... :-)
  Han söker sedan alla anmälda samtidigt till förbundet!
  Just de man måste skaffa chip också för att få tävla eller så hyr man på plats.
  Tror jag väntar med att skaffa chip tills jag ser om det blir Masters eller ej...

  SvaraRadera
 3. Åh tack Stefan! Jag tror jag passar dock...
  De ska sitta på cykeln å jag tror att dina chips sitter nog inte kvar där så
  speciellt länge va? Dessutom tror jag att sändarfunktionen i dem är ska
  vi säga en aning taskig... :-)
  Men tack än en gång.

  SvaraRadera