7 januari 2015

Hektisk eftermiddag

Hmm! Det ska faan ha tid att jobba alltså! Ja ibland kör det ihop sig rejält som idag då. Jag slutade tidigare idag från jobbet för att hinna med följande skotta gården in å felsöka varför kranvarmvattnet är så varmt och slutligen hinna köra mitt 2 timmars innan middagen det vart snäävt men det gick precis!
Skottningen var rätt snabbt avklarad men sen tog det tid att ringa, testa ringa. Jag tror jag fick till det men vi får se blir varmvattnet för varmt i kranen igen måste jag ringa hem hantverkaren. Sen träningen, den var jobbigt. Nu kände jag av min högra vad mitt i allt eller 20 minuter in i passet. Men med något mindre tryck på pedalen blev det bättre nu så här efteråt känns den inte alls dålig??
Passet vart dryga två timmar å kändes rent av jobbig!

Dagens distans med pyramiden
Det vart min vanliga körde från 53/17 växlade ned var tionde minut så på en timme var jag nere på tyngsta växeln. Sedan omvänt tillbaks till 53/14 där låg jag i 25 minuter innan jag fortsatte upp till 53719 men nu växlade jag upp var femte minut!
Ett rätt jobbigt pass trots allt 122,2 i TSS bekräftar detta! Uthållighet var ordet!


4 kommentarer:

 1. Är inte varmvatten i just varmvattenkranen som det ska vara?

  SvaraRadera
 2. Ja men inte för varmt då blire en riktig stekare! ;-)
  Vi har fjärrvärme men av någon anledning så har krantemperaturen höjts från
  55 grader till 72! Liite för hög temp alltså!

  SvaraRadera
 3. Men visst går det reglera med en liten spak (så kan vi på våran anläggning, jag har den på max, önskar det gick mer)

  SvaraRadera
 4. En ratt är det hos oss och det är den jag håller på att laja med tillsammans med en termometer... Vi får se om jag får ner vattentempen till mer rimliga grader.Plötsligt så fick vi 72 gradigt vatten ut i kranen det är för varmt det ska hålla sig runt 55 enligt experten...

  SvaraRadera