25 januari 2015

Angående Arcushallen!Jag måste ta upp en sak som vi som håller i bokningen har märkt!
Det är att vi tyvärr är för få cyklister för att 50:- i engångsavgift/helg ska räcka till bokningsavgiften som till exempel denna helg där vi gick några hundra back!
Därför kommer vi att för nästa velodrom cykling i Arcushallen ta 100:-/cyklist men fortfarande gäller en hundring för en eller bägge dagarna. Dvs kommer man bara fredag eller lördag så äre ändå 100:- som gäller! Detta för att vi som arrangerar inte ska behöva ta ur egen ficka till evenemanget.
Jag tror alla som vill cykla i Arcus förstår detta, sen ser jag att de har höjt bokningsavgiften något för oss detta år. Nu har vi inte fått någon fler tid ännu men jag vill ändå gå ut med vad som kommer att gälla  från och med nu. Jag hoppas och tror att alla glada cyklister förstår detta!

4 kommentarer:

 1. Men varför inte två vardagkvällar mellan 20-23, typ måndag och onsdag. Har aldrig begripit varför det skall vara fredag kväll och lördag morgon?
  då finns det gott om tider vad jag kunde se

  SvaraRadera
 2. Ja du Stefan var du ser de tiderna vet jag inte. Jag kollade nyss och första veckan med lediga tider är vecka 11 från den 9 till den 14 mars före det är det fullbokat varenda vecka??? Alltså över huvudtaget inga tider lediga i februari. Sen så tror jag merparten vill ha tider mot helgen eftersom vi alla utom du då oftast jobbar mån-fre och är lediga på helgerna. Jag kollade helplan, kollar man del av helplan blir resultatet ett helt annat ifall det är det du gjort men jag ser då inga lediga tider på varken veckodagar eller helg allt är uppbokat hela februari månad vad jag kan se...

  SvaraRadera
 3. Ja jag förstår väl inte bokningen, nåväl det var nu inte för mig jag undrade utan mest en allmän fråga. Och jag gissar att inte allt för många jobbar 20-23 oavsett dag. (förutom jag då)

  SvaraRadera
 4. Inte jag heller ;-)
  Nä det är ju klart men jag tror inte det kommer så många om man ska upp
  å jobba dagen efter ett 20-23 pass i Arcus eller kanske jag har fel. Vilket som så verkar det som vi mer eller mindre är körda vad det gäller Arcus om det jag sett på sistone gäller i stort sett bara fotbollen som fått tider å då menar iag näst intill 100% fotboll fram till vecka 11???

  SvaraRadera