14 december 2014

Lätt eftermiddagspassEfter att ha fixat jul här hemma med frugan ja granen är nu officiellt uppe! Så passade jag på att köra avslutningen på veckans träning ett lätt rullpass 1:16. Men lätt var det definitivt inte jag var rejält trött efter morgonens fettförbränningspass rejält trött! Så pass att jag måste vikta detta pass som ett hårt sådant!

Em pass
Totalen vart 1:16:06, 196 watt(2,25 w/kg), 116(68%) BPM och 101 RPM i kadens!
Det talar väl sitt tydliga språk gubben är trött nu.
Totalen för veckan vart 11 träningspass varav 8 cykelpass om 10:49:57, 2 styrketräningspass om 1:40:00 och ett pass om 30 minuter på roddmaskinen. Totalt blir det 12:59:57! Dvs 13 timmar!!!
Det är nu jag bygger för det som till sommaren ska bli bra. Jag är mer än nöjd har tränat riktigt bra denna vecka men så har det mest varit trainer å där mina vänner finns det inga lätta pass tro mig!


Nu dags för middag jag måste få i mig näring kan behövas efter en håård söndag...

4 kommentarer:

 1. Snyggt med gran. Vår kommer traditionsenligt först upp den 23 december, men kanske hade det varit mysigt att rucka på denna "regel"!?

  Vad gäller hårt och mängd så kan man köra väldigt lugnt om man kört mycket - då blir det tufft. Vad jag kan komma ihåg hade du ungefär lika mycket träningsmängd förra veckan, och då ska det kännas.

  SvaraRadera
 2. Ja du det där med gran ja. Precis så har vi gjort tidigare år men nu bor ju ingen av flickorna hemma. De kommer hem först till julafton bägge två så jag och frugan fick fria händer så att säga å då åkte granen upp nu det är såå mysigt så! ;-)
  Ja det stämmer det, men jag kände att morgonpassets fetförbränning tog rejält på kroppen så när det andra passet kom så var jag tom på energi trots en stärkande lunch. Helt rätt så mängden densamma i stort sett. Jag har en till hård vecka sedan julveckan blir det "bara" 7-8 timmar. Få se om jag kan hålla det löftet :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir bra när man får göra som man vill....

   Ja, ett extra pass efter fettförbränning på morgonen brukar göra varje människa lite spak.

   Vad gäller träning, nu har du en utmaning. Vi ska ju också våga vila. Vi får se om du vågar och hamnar på 7-8 timmar. Vid första anblicken kanske det var rätt att lägga lugna veckan kring jul, men samtidigt är det mycket röda dagar och fri tid. Jag gissar på att du inte kan hålla dig och hamnar på 10 timmar. Men känns det rätt, är det rätt.

   Radera
 3. Hmm! Tror du slog huvudet på spiken där...

  SvaraRadera