21 januari 2014

Majorca Tour 09 - San Salvador

Det vart klättringen upp till San Salvador. Start i S'Arenal och vidare genom llucmajor-Porreres-Felantix till klostret! En tuff klättring sista dryga 5 km!
Mmm! Det tog på rejält kan jag säga fi fasen! Men så vare också backträning på schemat idag å det blev det, jag är nöjd mer än nöjd faktiskt det gick alldeles utmärkt!

Klättringen upp till San Salvador!
Snittade 315 watt(3,51 w/kg), 140(85%) BPM och maxpuls 163(98%) BPM kadensen på 82 RPM som också är bra det var trots allt klättring som heter duga. Gick faktiskt runt på 88,4 RPM sista fem km upp till toppen, snittpuls 151(91%) och 350 watt(4,0 w/kg) på klättringen upp till klostret!


6 kommentarer:

 1. En av mina topp 3 klättringar på Mallis, till våren kör du den på riktigt.
  /Fredrik

  SvaraRadera
 2. Soller
  Gallilea
  Nygrensbacken (lite kort och okänd dock för att eg räknas)
  Randa
  Es Grau
  Orient (rätta vägen)
  Port Valdemossa (enda backen som känns kortare uppför än nedför)
  Baksidan på Randa
  Sant Salvador
  Militärbacken
  Häxbacken
  Bensinmacksbacken

  Sa Calobra
  Pugen

  Säkert glömt nån också. Men Mazze har fanken skall du hinna med alla backarna?? Glöm tempokörningen på platten i vart fall, det kan du göra hemma

  SvaraRadera
 3. Velodromen i Sineu, fiket i Petra, grymma fiket i Montouri, kustvägen via Andtrax och Deia, alla cykelaffärer, kanske Röda asfalten i Pollenca, ut till Formentor, klättingen till klostret i Betlem, kustvägen via Cala Pi, köra vilse i Inca. Ja fan MAzze du kommer få åka dit fler gånger, det är så mycket att köra, ujujuj, snart är vi där, kul kul

  SvaraRadera
 4. Joo! Det går fort nu vi är där innan du hinner säga april april ;-)

  SvaraRadera
 5. Måånga turer är det... Å kul kommer det att bli, fasen så kul :-)

  SvaraRadera