2 januari 2014

Min första arbetsdag i år :-)Å tillika första styrkepasset i år också. Men i morse var det tuungt! Känslan av att man kunde ha sovit några timmar till var stark om jag säger så... Men det gick det också vips så var jag på jobbet. 1 timme och 3 minuter senare var jag klar med styrketräningen. Avslutade med roddmaskinen och spinningcykel.
Innan dess körde jag bänkpress, lats, knäböj, stepup, sidsteg, benpress, bencurl, benspark, situps, ryggresning, plankan, tricepcurl, bicepcurl. Ja det var hela passet det!
Nu återstår after weights på trainern när jag kommer hem i eftermiddag. Inget upphetsande mer bara cykla lös benen från de pass som varit. Imorgon äre form sprints på tapeten om man får tro planeringen...


Eftermiddagens lätta pass! 50 minuter, 210 watt(2,35 w/kg), 123(74%) BPM och 115 RPM i kadens!
Ja som planerat ett cykla lös benen, nu är de fina fileerna... Känns riktigt bra.

2 kommentarer:

  1. Ser att även 2014 börjat med full fart i träningen. Fortsätt så här så lär du få rejält med betalt i sommar, och kanske redan på Mallorca!?

    SvaraRadera
  2. Ja du Tomas! Följer träningsplaneringen bara :-)
    Å det känns oförskämt bra! Mallorca får vi se, då måste jag ner i vikt
    för att det ska bli riktigt bra där. Men det får bli som det blir, målet viktmässigt 84-86! Det utan att förlora muskelstyrka... Vi får se hur det går det är en bra bit dit. Musklerna väger ju mer än fett så det kan bli snävt men men...

    SvaraRadera