8 november 2013

Snöslask

Mmm! Märkte när jag hämtade tidningen imorse att jag på den korta biten mellan brevlådan och garaget blev rejält blöt! Så jag cyklade faktiskt till jobbet i regnstället :-)
Å det behövdes, slaskigt å lite halkigt emellanåt. Men jag höll mig den här gången på hjul hela vägen till jobbet. Väl framme blev det 35 minuter på gymmet, körde en ny variant av benpress 2x15 på lätta 120 kg men jag körde dem i serier om 5 reps, några sekunders vila sen 5 reps å så kort kort vila å sista 5 reps! Benen tog tokslut :-)
Som det ska vara, lägg till några knäböj strax innan så har ni bilden klar för er. Axlar, core och armar.
Nu återstår eftermiddagsträningen i form av ett cykelpass i all ensamhet frun jobbar kväll...
På det en luxuös middag, tror bestämt det blir en thai cube eller nått från frysen! Ungkarls middag för en gammal gubbe ;-)
Som dessutom känner sig en aning sliten faktiskt!
Nä nya friska mina vänner! Helgen är ju här...


Eftermiddagspasset
After weights
Ett helt ok 45 minuters lätt lätt pass! 208 watt(2,4 w/kg) Jaa jag sa ju att det var lätt! ;-)
Som det ska vara efter tung styrketräning!
Nu helg, imorgon ett effektzon3 pass sen ett stenhårt tempopass på söndag.
Helgen är räddad! Jippi!
För övrigt en bravad att ta sig hem helskinnad i blötslasket efter jobbet, det var om möjligt ännu blötare, slaskigare och halkigt i kubik men gubben klarade sig hela vägen hem idag :-)

2 kommentarer:

 1. Jag har läst igenom den senaste tidens inlägg. Jädrans vad hårt du tränar, och med bra intensitet. Riktigt starkt. Här har jag lite att arbeta på.

  Så en kommentar på ett tidigare inlägg: Vägen upp till Randa cyklade jag i april då jag var i Mallorca. Det var en jobbig backe även i verkliga livet. Jag håller också med om att backen börjar långt tidigare, precis som du säger.

  SvaraRadera
 2. Det har tagit mig tid att komma till den nivå jag är på nu. Snittat runt 1500 mil / 500 timmar per säsong senaste tre säsongerna. Sen gillar jag att sitta å kolla upp mina pass efteråt i sporttracks eller trainingpeaks! Lite siffernörd där :-)
  Sen beror väl träningsmängden också på vart man siktar, jag siktar ganska högt! :-)
  Mmm! Mallis dit ska jag när jag blir stor ;-)
  Nä men det är så förbenat mycket utgifter på allt annat i cykelväg så det verkar som jag aldrig får pengar över till just det men nån vår dåååå... :-)

  SvaraRadera