30 november 2013

Lördagens första pass

Mhmm!
Precis som rubriken säger så kan det bli ett andra pass i eftermiddag ett något lugnare men ändå jag får se. Morgonpasset ganska direkt på morgonfikat vart suuuveränt!
Värmde upp 10 minuter innan jag drog igång 30km tempo, nu var jag fortfarande osäker på ljumsken så jag tog det easy peasy första milen, kände absolut ingenting i ljumsken så grönt för att öka en aning. Nu körde jag absolut inte max som på ett riktigt tempolopp men låg ändå över 300 watt så det var jobbigt inget snack om den saken. Sen så äre precis en vecka sedan jag körde ett riktigt tufft pass vilket innebär att mina ben som brukligt är var sega som faan... Men men de kom starkt på sista milen. Om man kollar på grafen så ser man att effekten ökade allt eftersom. Jag blev modigare ju längre tiden led, kände inte alls av ljumsken varför jag ökade trycket! 30km blev som så: 42:20 exakt, 312 watt(3,5 w/kg), 143(86%) BPM maxpulsen på sista km uppe i 163(98%) och snittkadensen blev 99 RPM!

Lördagspasset
Fru Nilsson var snäll nog att stanna till i dimmorna å dra av några kort på min begäran, jaa jag är som sagt inte blyg men varning är utfärdad bara så ni vet ;-)
Det ni ser är min högst personliga tortyrkammare, eller borgen där det ska smidas för nästa sommar på motsatta väggen sitter vinnartiden från VSM 2013 H55! Bara så gubben behåller fokus de dagar det känns ehh jobbigare än vanligt! Tiden för den som är nyfiken är följande 42:03,0 vilket ger en snitthastighet av 42,8 km/h över 30 km!

Tempo tempo tempo


Man ser guldklimpen bakom mig, Ridleyn da bike!

2 kommentarer:

  1. Väldigt bra pass, målfokuserad både kort- och långsiktigt. Roligt att se ditt träningsmecka.

    SvaraRadera
  2. Ja det var rent av en fröjd att få stå på gillar verkligen inte att slå av på träningen...
    Tackar tackar! Ja du det är verkligen att ta vara på varje millimeter av garaget kan man säga :-)

    SvaraRadera