30 oktober 2013

Tacx training with Lampre

Easy Ride säger rubriken på körningen, yeah right säger jag ;-)
Nog var den körningen jobbig så det räckte, man börjar med en grym körning utför sen på platten för att avsluta sista fem km uppför!
30, 3 km avverkades på 47:14 326 watt(3,7 w/kg) 82 RPM i kadens 138(80%) i snitt- och 153(88%) maxpuls! Så att easy ride glöm det! Det bet bra i benen de där sista fem kan jag intyga...
Körningen kändes helt ok, men en bit in på platten dunka jag in 53/11 å tröck på det kändes riktig bra tills det började kännas konstigt i hojen, obalans liksom det krängde trodde faktiskt jag höll på att punktera på trainern men inte det så jag gick upp en växel därbak till 12:an då försvann krängningarna. Ok jag fortsatte träningen och körde klart. När jag klev av hojen så såg jag nått som blänkte aldeles bredvid bakhjulet vid trainern?? Ok! Vad är detta tänkte jag? Plockade upp den blänkande metallbiten å får då till min förvåning se att det faktiskt är en kugge på 11:ans drev på kassetten som jag tydligen drog av när jag växlade ner till 11:an?!?! Har väl aldrig hänt tidigare liksom! Måste vara slitage för inte har väl gubben blivit såå stark ;-)
Training with Lampre

Sen nått jag råkade se på en läkarexp när jag bytte ut en trött dator idag, kan bara inte undanhålla er denna sköna bild! Nått för kvinnan som vill ha en foglig och mjuk man skulle jag tro eller? ;-)
Det som dock oroar mig är näst sista meningen: Produkt och förpackning skall oskadliggöras på säkert sätt! Ajj säger jag ;-)4 kommentarer:

 1. Seriöst, vad gör ni med era prylar egentligen, drar av kuggar, sliter sönder växelöron osv osv. Kanske dags byta sport till nått med mjuka handskar och en plastmatta, där själv grejen är att he sönder saker

  SvaraRadera
 2. Är det shimano förresten, så har jag ett 11 drev i min annons...

  SvaraRadera
 3. Ja va vet jag, använder grejerna flitigt gör jag definitivt ;-)
  Nee Stefan allez-hojen är det campa på...

  SvaraRadera
 4. Aha, förklaringen har du där :-)

  SvaraRadera