26 oktober 2013

Cykelförvaring a la deluxe!

Så här blev det nu är gubben klar... jag har burit och baxat, borrat å skruvat så svetten lackat! Här är resultatet från dagens övningar. Å kan man tänka allt jag tänkt ut föll på plats perfekt, stången för upphängning av hjulväskor och hjul. De två hjulkrokarna för var sitt... Fastsättning av racket för två cyklar på väggen eller bara fixeringen resten fixar tyngdlagen faktiskt :-) Å så väggmontaget för den hjulupphängda förvaringen där jag väljer att ha 29:an! Perfekt!
Jag har två sorters upphängning en för tempo- och linjehojarna. Mountainbiken 29:an hänger jag upp i en framhjulsupphängning på väggen för att få plats med alla cyklar.
Så nu har jag i garaget följande cyklar: Linjehojen, tempohojen, 29:an, pendlarhojen och fruns fina sommarcykel ja å så trainern med old faithful dvs den gamla linjehojen :-)
Det  står alltså 6 jag upprepar 6 cyklar i garaget! ;-)
Lägg där till hemgymmet som det tränas på ibland...
Ett komplett stall! Å om nån nu skulle undra så är den gamla handduken på temposadeln för att skydda den från ekrarna på linjehojen som annars ligger emot just temposadeln. Visst jag kunde tagit bort framhjulet på linjehojen men då ska det hängas upp någon annanstans ;-)
Till höger i bild skymtar fyra hjulväskor där jag har några hjul till! På tal om hjul nu äre snart jul på riktigt ju! Hoppla vad tiden går nån som längtar? ;-)Bakom tempo- och linjehoj två specialkrokar för hjul varav den vänstra i bild!


Man pratar om compact living, här ser ni compact training enviroment ;-)

Här fick jag med trainern, tempo- och linjehojen samt mtb:n och gymmet ;-)

9 kommentarer:

 1. Härligt med ordning, men kom igen då du har 2 linje, 1 tempo, 1 cross, 1 MTB, sen så har Joel 1 linje och 1 MTB, och de övriga 3 grabbarna varsin cykel åsså Evas cykel förstås till en summa av 11st. Ja just det ett löpband också.
  Behöver jag nämna att bilen får stå ute :)

  SvaraRadera
 2. Ahh! Det där slår jag aldrig Stefan! :-)
  Hade du dubbelgarage, jag försöker minnas men kommer inte ihåg. För det måste du ha va?
  Annars är du en trollkarl! ;-)

  SvaraRadera
 3. Grabbar, ni ligger i lä, vi har 11 cyklar + 1 moped hemma hos oss...
  /Fredrik

  SvaraRadera
 4. Freddan! Mopeden är ju ett motordrivet fordon såå den räknas inte men jag förstår hur du tänker :-) Alltså är det dött lopp mellan Fredrik och Stefan då...
  Hehehe!

  SvaraRadera
 5. Nej nej nej, jag vinner ohotad. Fredrik har ett DUBBELGARAGE, inklusive ett stort förråd bakom. Jag ha ett ENKEL garaget UTAN förråd. Dessutom har jag hur många kartonger med typ 10000 jultomtar som Eva snart tänkt pryda huset med. Åsså 8 hjulväskor och två trainers uppställda. Just det, enhjulingen också, så det blir ju 11,5 cyklar då :-)
  Solklar vinst till mig i compactliving

  SvaraRadera
 6. Uhh! Hur e de möjligt man frågar sig gång på gång, hur e de möjligt?
  Hehehe! Du vinner alla dar i veckan...Jag har dessutom samlat ihop mina cykelspecifika verktyg i en robust verktygslåda av plååt old school! Mer ordning på gubben har det aldrig varit. Hmm! Undras om jag skulle kunna få till en bättre hantering av alla cykelkläder för den är rena katastrofen??

  SvaraRadera
 7. Haha, lite Just D citat där...ska du ha ett par bilder på min cykelklädesordning, den är rätt compakt och riktigt riktigt nice dessutom

  SvaraRadera
 8. Ja för faan skicka bilder du! När man nu är igång med ordning unt reda!!!
  Kan ju bara bli bättre, dessutom har jag fått massor med beröm för min nyordning. Nu äre bara mina kläder som får minus av frun...

  SvaraRadera
 9. Sådär, jag kände mig tvungen med ett inlägg ang ordning och reda jag också. Välkommen att beskåda
  http://lindback.blogspot.se/2013/10/ordning-och-reda-loning-pa-fredag.html

  SvaraRadera