27 september 2022

Tisdagens morgonljus och hem från jobbet

Ehh! Eller avsaknade av det, nu börjar det vara rätt mörkt när jag kliver upp har jag märkt från att tidigare kört morgonpasset i ljuset utifrån in genom garagefönstret så är jag nu tvungen att tända taklamporna för att se vad jag håller på med... Trist men så är det nu är vi på väg mot den kalla mörka perioden som håller i sig till april-maj någonstans. Morgonens rodd den bästa sedan uppehållet, jag fortsätter dock med att ro i 10 minuter däromkring. Idag rodde jag 2306 meter på 10:03 i 2:10.7 tempo! Snabbaste roddpasset  efter mitt stopp skuldra/rygg känns ok men fortfarande inte bra.
Cyklade 42km i 1 timme och 10 minuter, ett varv Tempus Fugit och ett varv Tick Tock + runt 6km till. Återigen över 80rpm över hela passet närmare bestämt 85rpm!Ser att jag glömt lägga in passet hem från jobbet, det vart ett något längre pass än det till jobbet imorse nämligen 20km. Men inte fan vare någon njutningsfull cykling inte. Nää nu börjar det vara kallt och grått blöta vägbanor och en isande kall vind på det så nu är det bara träning inte njutning... Å inte så länge till innan utomhussäsongen är över när det börjar vara is på vägbanorna är det färdigt för min del. 

Å med det så blev dagens total 70,08 varav 67,78 cykel och resten rodd på 2 timmar 25 minuter och 43 sekunder.
Ser att prognosen för onsdag och torsdag är regn regn regn! Så blir det cykling så blir det med regnställ och brukskläder inte träning alltså. Vill inte bli genomblöt och kall på en gång och börja frysa för då blir man garanterat sjuk så antingen buss eller regnkläder och grushojen med stänkskärmar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar