4 juni 2019

Jobbigt värre


Ja det var inget av mina bättre klättringar uppför Coll de Feminia snarare min sämsta någonsin men så kände jag mig inte motiverad att försöka gå på max över huvudtaget rent av en ren trötthetskänsla. Men nu är den klättringen gjorde avprickad på todo listan för denna gång. Kanske att jag kör klättringen en gång till men ett stort kanske. Märks att jag är både otränad och en aning tung vad det gäller vikten, vårens hemska förkylning har satt sina spår kan jag definitivt säga. Fullföljde och cyklade upp till bensinmacken och sedan ner hemåt igen väl i Sa Pobla så matade jag på rätt hårt, så mycket som jag orkade och det räckte till fjärde bästa tid 12:53! Trots allt ett hårt pass 160 i TSS för passet av TrainingPeaks. Jag är inte riktigt nöjd med hyrhojen den är absolut inte i bästa skick men bara gilla läget borde kanske börja fundera på att ta med egen hoj framledes. Passet i Relive!

Veckan då uppe i 6:35:18 och månadsutmaningen nu 11:50 18% av 66 timmar. Har inte planerat morgondagen tror jag mer tar det som det kommer, får känna mig för vad det blir när jag väl sitter på hojen.

2 kommentarer:

  1. 👍👍👍👍🚴🏼🚴🏼🚴🏼🚴🏼Bra jobbat.

    SvaraRadera
  2. Ja det får man nog säga. Jag tog en siesta efter lunchen och nu känner jag mig som en ny människa... Var helt enkelt för trött i kroppen imorse för den lilla backen upp mot Lluc ;-) Är uppe i 7 dar i rad nu och det lär bli 6 till innan vi då åker hem nästa tisdag har hyrhoj fram till måndag nästa vecka.

    SvaraRadera