18 maj 2019

Vilket väder va!!!


Kanonväder som utlovat av SMHI! Jag inledde utan vindväst eller armvärmare men fick efter ett dra på mig vindvästen armvärmarna åkte också på ett tag men tog av dem när jag kört ett tag i sol och medvind å så vart det resten av passet. Som vart ner till Stadsön ut till Rutvik in till Porsön vidare via Björkskatan upp till Ormberget. Ner igen och in till stan över Bergnäsbron ut till Kallaxrondellen för vidare färd till Kallax, Måttsund och Antnäs. Svängde av från 94:an till Alvik sedan Långnäs, Ale innan jag så kom till Seletkorsningen där höger och ner till Avan. I Avankorsningen höger mot Gäddvik och över bron in till Karlsvik sedan Storhedenvägen till CircleK innan jag svängde vänster ner förbi Stadsön och ut på Mariebergsvägen sista km:arna hem.
En rejäl motvind bitvis å samtidigt en grym medvind andra delar av passet. Jag var försiktigt och gick inte alls på utan cyklade paceat och kontrollerat!
Det vart 102,08 km på 3:31:39 och 137 i TSS!
Dagens solopass/distanspass i Relive!


Å med det så är veckan uppe i 14:11:19 och månadsutmaningen är nu 29:20 53% av planerade 55 timmar.


1 kommentar:

  1. Ja det var härligt väder. Lite svalt på slutet i motvinden, och skugga. Körde nästan hela passet i kort kort. Skönt 😎

    SvaraRadera