18 februari 2019

London Classique


6 varv stenhård tempoträning det blir snudd på 33 km totalt varvet mäter 5,44 km! För den som undrar så finns det ett segment på just denna bansträckning som heter
Så det är lätt att räkna ihop de 6 varven i en räknare själv använder jag Time Calculator! Så här gick mina varv
8:33, 8:12, 8:09, 8:09. 8:07 och på sista varvet klämde jag till med det snabbaste 7:53! Men det var fruktansvärt jobbig där på sista gick på precis max där! Detta gav sluttiden 49:03 och varvtiden hamnade på 8:10,5! Jag snittade 297 watt(3,5 w/kg)! Jag var alltså 24 sekunder snabbare än i lördags då jag gjorde ett exakt identiskt pass på 49:27! För den som undrar det är svinjobbigt när man börjar första varvet är som ett måste för att vänja kroppen att ligga så pass högt upp i belastning sedan kommer varv 2 då man känner att man kommit in i det varv 3 och 4 är man inne i bubblan men så kommer det 5:e varvet då det börjar kännas rejält jobbigt samtidigt som man måste försöka köra ännu lite hårdare för att om möjligt få ner varvtiden aldrig så lite och så kommer då sista varvet där man redan vid varvningen känner att nu fan är jag totalt rökt men man stänger in smärtan och trycker upp farten så mycket man orkar för att gå ner liite liite och ändå ligga på en aning hårdare än föregående varv å på något sätt kommer man in under den röda 1km banner och inser att nu äre bara målgången kvar så man kör ut precis allt man har kvar! Så känns det på ett ungefär att köra dessa 6 varv! Varför 6 varv då jo för att det är lite drygt 3 mil så är distansen på tempo sm!
Å med det så har jag fått ihop 1:36:58 i  total träningstid för både dag och vecka! Månadsutmaningen nu uppe i 39:59 vilket är 69% av 58 timmar! Sa jag att skottat bort massor med snö som kommit under dagen precis innan jag körde detta pass! Bara det, dessutom blötsnö! Jaja nya tag imorgon men jag fortsätter på inslagen bana inget morgonpass på trainer det tar jag efter jobbet antingen före eller efter maten jag får se hur det blir med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar