2 juni 2018

Ett kortare eftermiddagspass

Ja det blev så vi har idag umgåtts med dottern och hennes pojkvän innan de i eftermiddag flög hem till Stockholm efter en vecka med oss på Las Gaviotas. Så då körde jag ett 2 timmars pass när de åkt iväg mot flygplatsen med taxi! För att göra en låg historia kort, boka INTE flygtransfer med hoppa.com för de är fan i mig inte seriösa!!! Grrr! :-(
Buss skulle hämtat upp dem 15-tiden klockan 16 började vi ringa tillsammans med ett annat par som också hade bokat med hoppa.com. Till slut fick det engelska paret kontakt med hoppa på det telefonnummer som fanns i bekräftelsen att de skulle hämta på viss tid... Vi har glömt bort er sa de först sedan påstod de att de inte fick tag i chauffören som skulle hämtat upp vår dotter med flera. Istället säger representanten för hoppa i andra änden av telefonen: Ni för ta en taxi och därefter göra ett klagomål och begära att få tillbaks pengarna via klagomålet! Vilka djävla amatörer, sååå återigen boka för fan inte med detta skitföretag vad ni än gör.
Nåja träningen vart blandad kompott!
Eter en kort kort uppvärmning drog jag igång ett 50 minuters pass 28,13 km 240 watt 125 bpm 80 rpm!
Efter dessa 50 hyfsat hårda minuter slog jag av cyklade upp mot Can Picafort vände åter drog iväg in via rondellen vid kraftverket in mot Alcudia och snurrade runt i Alcudia/hamn för att dra åter mot Playa de Muro men inte riktigt klar så jag for utefter vassvägen några km innan jag vände åter mot hotellet. Å med det så var dagens tur över veckan uppe i 17:54:36 och 515,56 km!
En ny månad inledd och med den ytterligare en ökning i beräknad tid på cykel/trainer!
Imorgon hotar de återigen med åskoväder vi får väl se...
Ok sträcka och tid sedan jag började cykla här nere den 27:e maj tom idag!4 kommentarer:

 1. Tråkigt med företag man inte kan lita på. Tur det gick bra ändå. Många timmar i veckan 🚴🏼🚴🏼🚴🏼🚴🏼🚴🏼 Hoppas nästa vecka blir lika bra.

  SvaraRadera
 2. Ja du oseriöst rentav! Ta taxi! De stod inte ens för det. Nee ingen fler bokning med dem inte. Ser just nu inte speciellt lovande ut mörka moln hänger tungt över oss.

  SvaraRadera
 3. Sånt är trist. Har inte andväntoss av så ofta av sånna företag. Men i år så andvänder vi
  https://www.mallorcacycleshuttle.co och det funkade jätte bra. Trist att vädret inte ser bra ut. Hoppas det blåser bort. Här i Italien är det varmt och soligt.

  SvaraRadera
 4. Jag tar alltid en hyrbil på ön, billigt och då rår man sig själv

  SvaraRadera