8 november 2016

Zwift Watopia och kompiskampen


Johodå! Satan i gatan vad jag slet som en galärslav rentav! Verkligen verkligen all out effort! Det brände som eld i låren sista 6-7 minuterna men jag vägrade ge mig stod upp, satt ner stod upp igen satt ner! Kämpade mig verkligen igenom tjugan så hårt jag bara kunde matade på in i kacklet!
Det blev, ja djäklar i min lilla cykel! 146(89%) BPM maxpuls på 153(93%) BPM 378 watt(4,40 w/kg) och 86 RPM! Så här hårt tror jag inte jag körde på sm:et ens. Men så var jag perfekt utvilad och tajmad idag för en maxprestation!

Kompiskampen 20 min
Nöjd med prestationen, resultatet vet jag inte riktigt vad jag ska säga om kanske nog så hög effekt! Meen det är vad det är. Återstår att se vad jag presterar nästa månad på tjugan!
Kan bara nämna att till middag efter detta pass var det korvgryta en av mina favoriter med massor med grönsaker och potatis. Tror faktiskt att jag åt upp mer än halva korvgrytan själv knappt det blir matback! ;-)
Hård träning ger matlust!

4 kommentarer:

  1. Bra kämpainsats. Det var dessutom ett extremt högt wattal på en tjuga.

    SvaraRadera
  2. Ja nu är det ju en ny trainer jag kanske ska skruva på garmin vectorpedalerna till nästa tjuga och jämföra. Men nog kändes det extremt jobbigt jag låg i uppförsbacke hela tjugan så det brände på bra i benen. Nu kompressionbyxa och vadkompression för återhämtning. Totalt rökta vader, lår och sätesmuskler. Det tog på kan jag säga, men jag var perfekt utvilad för uppgiften. Kände jag direkt på uppvärmningen.

    SvaraRadera
  3. Bra gjort Mats du är stark du 😡😡😡😡

    SvaraRadera