10 november 2016

Morgonpass i Zwift - London, UK 11/10/2016

Ja körde ett lättare pass 30 minuter nu på morgonen innan dusch och frukost. Vi var hela 200 pers inne på London banan i Zwift. Körde morgonpasset som jag tänkt lätt förutom 3 km uppför Box hill!
Där tog jag allt i. Men resten var lätt som det var tänkt. I eftermiddag kvarstår då ett intervallpass som troligen blir ett SST pass, dvs sweet spot training.

Morgonpass i Zwift
Men så behändigt och snabbt det är nu bara sätta sig på hojen och börja trampa lätt, logga in i Zwift klicka på ride eller välja en workout sedan är man igång. Det finns tre platser där Zwift körs det är Richmond, London eller Watopia beroende på vilken dag det är så hamnar alla Zwiftare på samma ort. Sedan väljer man själv hur man vill cykla platt, backe eller kombinerat. När man är klar kliver man av från hojen, stretchar och svettas klart slänger in träningskläderna i tvättmaskinen och går till duschen. Käkar frukost eller middag beror på när man tränat. Sedan sätter man sig vid datorn och skriver in träningspasset i bloggen. Inget gorm med Tacx och spara och konvertera filer hit och dit. Nee mycket enklare kan det inte bli, jag gillar den nya trainern skarpt! Sedan att det är mer motstånd i den nya trainern gör ju inget man blir bara starkare av den ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar