16 oktober 2016

Solodistans med Vengen!

Ja det blev visst ett utomhus distanspass till ändå med linjehojen denna höst, den sista tror jag dock för nästa helg är vi bortresta och helgen efter är det den 30:e oktober men vem vet...

Solodistans
Jag valde att cykla förbi sjukhuset via 97:an och gamla Sävastvägen till parallellvägen mot Svartbyn vidare till den roliga runda N:a Svartbyn runt! Ner igen förbi ridhuset in mot Boden över Trångforsbron upp till övre korsningen hade där tänkt cykla ner till punkt 49 men redan efter någon km kom det rena lervällingen så där vände jag militärfordon som dragit med sig lera upp på vägen mot punkt 49!
Tillbaks till Hedenkorsningen och därifrån valde jag höger in på vägen mot Avan. Efter bara några km kom så varningen på Edgen om låg batterispänning!!! Ohh jag hade glömt ladda den i fredags. Funderade på om jag skulle säkra och ta färjan över till Norra och få 2 mil mindre i benen eller chansa. Jag valde att leva farligt å chansade på att batteriet skulle hålla hela rundan å fortsatte ner till Gäddvik över bron upp till Storheden över mot DHL i Gammelstad vidare upp till Kyrkbyn gamla Bodenvägen till Byn och hem, där har vi 10 mil! Grymt nöjd med passet inga som helst problem med kyla var helt rätt klädd. Valde att cykla 3:24 med bara 1 vattenflaska och 2 bars. Det räckte, eftersom det inte är alltför varmt ute runt 1 grad plus tyckte min Edge, hade till och med en bar med mig hem. Nä ett riktigt riktigt bra pass, mötte en 3-4 tappra cyklister vilket var 3-4 mer än jag väntat mig :-)
Veckan i stort då,
En bra vecka, nästa vecka åker vi som sagt bort över helgen lör-sön.
Det blir en komprimerad träningsvecka mån-fre! Men jag ligger bra i träningen och kroppen känns oförskämt vass! Så det är ingen fara med det, får se hur mycket jag lägger på nästa vecka.

3 kommentarer:

  1. Bra gjort i det trista höstvädret

    SvaraRadera
  2. Ja trots att det var grått och trist så kom jag på mig själv med att sitta å småle!!! Du vet cykla=endorfiner! Det är så djävla häftigt :-)
    Tänk om fler människor insåg detta!

    SvaraRadera