12 oktober 2016

Brr!Träningspasset till jobbet nu på morgonen vart kylslaget minst sagt, som kallast vid sjukhuset -9,2 grader. Så jag valde hybriden framför landsvägarn och inte för att det skulle vara halkigt utan för att det skulle bli bättre träning helt enkelt. Så här: Med landsvägshojen går det inte att mata på för att ha någon puls att tala om i denna kyla då blire fisåka för att inte frysa. Men med hybriden som väger tungt 14 kg på ett ungefär så får man i alla fall trycka på ordentligt å farten är ändå inte så där hög som den blir med landsvägarn... Därav hybrid!

Morognpass till jobbet, rejält kallt nu!
Ser att jag ändå producerade hyfsad speed, 26,3 km/h 112(68%) BPM och 251 Watt(2,92 w/kg) enligt Strava. Nå klart.se säger +4-5 grader i eftermiddag när jag ska hem, hoppas på det. Det positiva med det torra vädret är att jag kan fortsätta odubbat vilket är rätt skönt ändå.

4 kommentarer:

  1. Ja den kylan den kyla :-(
    Det var egentligen inte mer än 4-5 minusgrader när jag startade passet men fartvindarna och att det alltid är kallare vid sjukhuset gjorde sitt till. Bara bita ihop om man tränar ute eller stanna inne på trainern.

    SvaraRadera
  2. Ja jag är snart där jag också. När halkan kommer, är inte värt risken att gå omkull och skada sig bara för att få hoja ute. Med min tur så äre väl nyckelbensbrott direkt jag går omkull...

    SvaraRadera