26 september 2016

Eftermiddagspass

å regn??? Skulle inte  regna men det förstod inte vädrets makter...
I alla fall kortare än det var tänkt körde bara ner till Färjeläget innan jag vände åter hem, planerat 1-1,5 timme vart 29 minuter. Fick faktiskt en känning i höger vad/hälsena efter bara en kvart så där å då släppte jag på intensiteten å bara tog mig hem.
Hann köra på i  ungefär 5 km innan jag fick känningarna och avbröt direkt och cyklade lugnt hem,voltaren vila nu efter duschen så får jag se hur det känns i morgon förhoppningsvis bra nog för att träna. Vi får se. Kan vara kylan som gett mig problem är känslig i mina fotleder...

Hem från jobbet
Ja just det har inte berättat vad jag har fått fram om mitt evinnerliga knirkande när jag tar i ellet står upp å hojar. Var till Stefan S för konsultation i lördags efter distanspasset det långa.


Det vi kom fram till är att dreven eller ja hela vevpartiet är för mjukt!!! Så det flexar något enormt när jag tar i, samtidigt som det sitter några slags nitar på utsidan av framdreven på vevpartiet(4st) antagligen för att göra det styvare. Fungerar det? Neeee! Nitarna börjar vara rätt slitna nu så när nu när jag belastar vevpartiet genom att trycka på så flexar vevpartiet så pass att dessa förstärkningar rörs varvid de knakar!!! Är för övrigt precis det ljudet man hör när man knackar på vevpartiet med en nyckel. Lösningen är att i vinter byta till ett Ultegra vevparti som är klart styvare så ska nog oljudet försvinna. Sagt å gjort kommer att göra just detta i vinter.

2 kommentarer:

  1. Vad bra att du hittat problemet. Trist med oljud 👍

    SvaraRadera
  2. Ja vi tror det i alla fall :-)
    Jag hoppas verkligen att detta löser oljudet!

    SvaraRadera