3 september 2016

Distanspass

Sådärja! Sista cykelpasset i alla fall på drygt en vecka. Vi kommer ju hem nästa söndag, kanske, kanske inte att det blir ett pass då. Om inte så blir cykeluppehållet hela 8 dar!!!
Det var inte igår det. Ok, dagens pass hade jag tänkt skulle bli ett distanspass om 11-12 mil ungefär och det blev ganska precis 11,5 mil! Men muntert var det inte inledningsvis, det var ju så förbannat kallt!!! Var nere på 8 grader en bra stund där och då funderade jag på att avbryta och vända hem igen. Meen så kom tjurskallen fram och sa nähädu! Så jag fortsatte och efter "bara" 2,5 timme av passet  började tempen att stiga så pass att det vart uthärdligt att cykla. Motvinden var inte att leka med heller i det kalla vädret. Nä detta var absolut inget njutarpass mer ett tjockt pannbenspass!

Distanspass
Jag körde för övrigt följande tur, Byn-Gäddvik-Avan-Selet-Klöverträsk ut på 94:an upp till över avfart till Klöverträsk sedan-Selet-Boden-Sävast-Färjeläget för att avsluta hemma i Byn!
Mötte en cyklist på hela turen och det var givetvis Anders B utefter Bälingevägen ensam på sin tempohoj i övrigt tomt på cyklister mer då bärplockare både här å där.
Några bilder från passet tänkte jag bjuda på!

Strax iväg, fick dock vända å dra på mig en jacka också!

Nästan 7 mil körda

Full fart
På väg utefter Mockträskvägen
Strax över 10 mil kördaNu ute på 97:an bara 15 km kvar då!
Veckans total redan idag då eftersom det inte blir någon träning imorgon...Säger alltså hejdå till träningsbloggen fram till nästa söndag. Nu semester på riktigt från både jobb, vardag och träning! :-)2 kommentarer: