23 januari 2015

Neeej!Det blev ett NEJ till all träning! Jag har precis cyklat hem från jobbet rejält förkyld dricka vatten å vila kroppen i helgen så kanske det är över åt veckan. Synd jag missar Arcus nu när jag rent av tänkt hoja där!!! Jaja det ger sig, kunde vart värre.
Ha det så kul nu alla ni som tar er till Arcus!

4 kommentarer:

 1. Tråkigt med förkylning. Hoppas det blir kortvarigt.

  SvaraRadera
 2. Ja inte är det speciellt kul inte. Särskilt som vi idag och imorgon har enda velodromcykeltiden i januari i Arcushallen jag hade tänkt vara med ikväll. Man kan nästan säga typiskt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får tänka positivt. Du brukar ju vara rädd för skada när du kör där. Nu slipper du i alla fall den oron...

   Radera
 3. Ja du har rätt! Jag satt faktiskt å funderade på det alldeles nyss. För det är ett faktum kontinuerligt cyklande inne i Arcushallen och vänstervarv som det alltid varit vad jag vet verkar inverka negativt på min högra ljumske eller muskeln djup in vid ljumsken. Det börjar ganska omgående värka i den och det tråkiga har varit att de vintrar jag kört inne i Arcus har den smärtan övergått till att göra ont hela tiden. Så när sommarträningen kommit har jag fått stå över vissa pass pga just ljumsken. Sen beslutet att inte cykla därinne har jag inte haft den där djupa smärtan mer.
  Hade tänkt cykla tempo för att känna mig för om det hade gjort skillnad man sitter ju lite eljest från linjehojen. Men nu blev det inte så.

  SvaraRadera