2 januari 2015

Misärcykling hem från jobbet

Ojj va snö det kommit! Å ojj va det var moddigt på vägar som snöat igen trots att snösvängen var ute. Dessutom plusgrader på det blir inte roligt inte när plogen kommer på gatan våran å slänger upp världens plogkarm med några ton snööö!
Var mest förvånad över att jag lyckades snitta över 20 km/h i detta busväder starkt Nilsson starkt!!!

Misärcykling jobbpendling hem
Jepp! Så vare! Det lär bli trainer resten av helgen tyvärr, prognosen från klart.se säger att det ska vara plusgrader å snöa hela helgen fram till söndagkväll!
Avslutade jobbveckan med styrketräning 45 minuter för att därefter svida om till cykelkläderna å försöka ta sig hem i snöstormen. Det var rätt glest med bilar  tack och lov. Jag slapp riskera nått men moddigt och vindpiskande snö i ansiktet gjorde hela passet till en enda misärcykling!
Ja det blir ju sådana pass också man kan inte få allt! Bra träning rakt igenom hela dagen dock man blir stark av sådant häringa. En notering från gympasset var att jag var ensam i stort sett hela tiden verkar som folk inte gett några kom i form löften för detta år då ;-)


Ben, bål. axlar, armar å så coreträning då  allt detta på 45 minuter. Försöker hålla rätt hög intensitet på styrketräningen och inte ha för långa pauser mellan seten. Det tror jag blir bra det.


3 kommentarer:

 1. Bra med lite utecykling... Här var planen 4-5 timmars utecykling. Det blev noll. Plusgrader, regn och blixthalka satte stopp. Det var livsfarligt att bara ta sig till postlådan och hämta in posten. Bättre lycka en annan dag.

  SvaraRadera
 2. Ja det är fasen inte lätt! Antingen så får man för kallt då gnäller vi på det. Eller så blire för varmt halkigt ja då gnäller vi på det! ;-)
  Nää! Nu får kung Bore styra upp det här å fixa en lagom vinter, torr snö och minus 4-6 grader vindstilla. Perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minus 4-6 grader och vindstilla - Taget.

   Radera