16 januari 2015

Ingen jobbpendling idag inteDet har vräkt ner snö och blåst rejält under natten så pass att jag inte ser det som en möjlighet att träna till och från jobbet snön ligger här och var i drivor pga blåsten. Kommer troligen att avsluta dagen tidigare istället å sätta mig en timme på spinninghojen i gymmet innan bastu och hemfärd efter en dags slit. Blir ett lugnt spinningpass inte mer än så! Ja så är det med vinter snöö snöö snöö!

Update!
Dagens spinningpass blev minst sagt svettigt fii fasen alltså! Jag valde att stegra motståndet till dess jag hade cyklat 50 minuter då smällde jag in nästan det tyngsta som gick utan att det slirade på remmen stod dessutom upp hela tiden efter 5 minuter ännu tyngre nu var det precis man fick runt tramporna! Även detta stående i 7 minuter. Sedan ner lätta av i 5-10 minuter därefter 30 sekunders intervaller all out effort! Jag hann med 6-7 st med cirka 1 minuts vila mellan varje intervall innan det var dags för nedvärmning.  1 timme 22 minuter vart passet! Därefter dusch men ingen bastu för trött för det helt enkelt!

Update2!
Ja så hade gubben visst glömt bort nått som gjorde sig påmint när han kom hem, snööön... Skotta skotta skotta! Nu får det väl vara bra tycker jag. Visst det är bra träning men jag tränar nog mycket tycker jag behöver liksom inget extra pass jag...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar