28 januari 2015

Holy diver!!!


Som jag skrev tidigare Raggarintervaller eller Cruise intervals på det där konstiga språket ;-)
Ja det var det som stod på träningsschemat idag därför ingen längre cykelträning utomhus alla krafter sparades till just denna övning eftersom jag vet hur fruktansvärt jobbig den är...
6x8 minuter på i detta fall 317 watt(3,61 w/kg) i snitt idag fixade jag inte 320 watt som min målbild var för passet jag hade trötta ben idag minsann bara gilla läget. Det var ingen större gnista i dem rent ut sagt. Så all effekt jag fick ihop kom någon annan stans ifrån. Det vete katten vart den kom ifrån. Jag kämpade som ett djur för att bara hålla mig över 300 watt det kändes enormt jobbigt bara det.  Så här gick de 6 intervallerna var och en samt snittet!

Cruise intervals
Jag var sååå nära att lägga av efter den fjärde för då var jag tokslut i både ben och hjärta! Det var så det verkligen tog stopp!
Ok något måste göras tänkte jag i 2-minuters vilan mellan den 4:e och 5:e intervallen. Slutade titta på klockan stirrade stint på effektmätaren och där låg blicken på nästa åtta! Å plötsligt hade jag lyckats snitta 320 watt!!! Sen vila å så sista, återupprepade ånyo koncentrationen till effektmätaren på tacxen. Å som synes en till åtta där jag klarade av målbilden! Verkligen kul verkligen!!!
Jag fick verkligen slita mig igenom detta pass som låg på VO2max nivå! En notering, pulsen! Fick inte upp den på intervallerna för trött seg i benen, det verkar som jag går mot överträning nu i och med detta pass på min andra tunga vecka tur att nästa är en ren återhämtningsvecka.

Cruise intervals
Nåväl efter sista åttan vart det några minuters vila i lätt lätt tempo. Därefter cirka 5 minuter på 250 watt sedan nercykling medelst nervärmning!
Imorgon vikter å lätt eftercykling på det. Om det inte vräkt ned inatt så blire mtb imorgon förutom styrketräningspasset! Vi får se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar