20 januari 2015

Brrr!Ja med - 28 när man steg upp i morse så blev det självklart bussen till jobbet för egen del... Funderade inte ens på att pendlarhoja till jobbet heller konstigt va :-)
Kallt nu!  Kylan verkar hålla i sig hela veckan fram till helgen då det blir något mildare i alla fall för att nästa vecka hålla sig runt någon minusgrad bara hoppas prognosen håller klart.se jag hejar på er!!!
Idag eventuellt ett pass på roddmaskinen vid lunchtid för att avrundas med shifting climbs på trainer där hemma, svettigt minst sagt! 1-2 minuters klättring i effektzon 4-5 på 50-60 RPM tungt ska det va dessutom. Ett BT pass, BreakTrough! Detta pass syftar till att bygga muskulär uthållighet, forced workout som det kallas på engelska. Alltså ett viktigt pass det tillför din kropp något med andra ord, jooo jag vet vad... smärta! Men så är det ju det som inte dödar gör dig starkare...


Arcushallen
Sen så måste jag pusha för velodromcyklingen i helgen!!! Passa på det verkar inte som vi får så många tider i vinter jag har givetvis frågat om fler tider men inget hört än så länge!
Fredag 19.45 - 23.00 och lördag 08.00 - 09.15!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar