21 november 2014

RekordcyklingJahaja! Så har man slagit köldrekordet för egen del... Mmm! Morgonens träningspass till jobbet var kylslagen så det räckte å blev över -8 tycker Strava och -11,25 säger min termometer på väggen jag tror på termometern på väggen ser att de sista 6 km:arna vare -14,1 i snitt!!! Morgonens pass 12,92 km, 37:08, 172 watt, 129(76%) BPM och 79 RPM i kadens!
Jag tror inte jag kommer att cykla varken längre eller i kyligare klimat än detta!
När jag satt i omklädningsrummet efter träningen kom Röding instudsande å då menar jag verkligen instudsande han hade pendelcyklat från ja Boden någonstans jag vet inte vart i Boden han bor. Han frös om fötterna kan jag lugnt konstatera ordentligt! Å det trots riktiga vintercykelskor! Såå det vete tusan hur man ska klara denna kyla i 3-4 timmar känns som överkurs i mina öron!
Jobbpendling
På det körde jag mitt för veckan andra styrkepass om 25 minuter. Benövningar coreövningar och två armövningar provade köra bänkpress men si det gick inte då gjorde det ont i the keybone så den övningen fick vara testade bara... I alla fall så fick jag ihop det som skulle köras enligt planeringen så det räckte!


3 kommentarer:

 1. Å Röding som aldrig tränar :-)
  Jag tror han är mest på cykeln av oss alla emellanåt, därav att han cyklar ifrån oss alla på Mallis varje gång

  SvaraRadera
 2. Ja det vet jag ju inget om. Men imorse såg han verkligen plågad ut det var snabba ryck in i duschen kan jag säga... Åhå han är så bra uppför! Jag har hört något sånt tidigare. Men värst var väl Anders N 2009 visst vare då han cykla ifrån tom Åberg?

  SvaraRadera
 3. Nu ska vi ta herr Nilssons bravader med en nypa salt. Jo han var helt ok 2009, speciellt på pugen som var hans grej (även om han tog tid från fel ställe). Åberg var väl kanske ingen bergsbestigare dock. Röding är grymt bra i bergen, hävdar att han aldrig tränar men kör cirklar runt oss andra varje år...tänka om han skulle träna nångång :-p

  SvaraRadera