25 november 2014

Ingen träning idag inte!


Nä det kändes tungt bara tanken att sätta sig på trainern för 1h50min träning idag så jag bestämde mig för att hoppa dagens träningspass och räkna bort den från planerad träningstid denna vecka ska alltså inte försöka ta igen den en annan dag inte! Hepp! Idag sa kroppen ifrån jag är helt enkelt less!
Kan för övrigt avslöja att det till igår var 15 dagar på raken med träning ingen hel vilodag där emellan förrän idag då! Såå den här behövs jag får se om det blir en eller flera men idag i alla fall så kände jag att nä nu behöver kroppen vila jag kör inget alls då. Det här händer några gånger per säsong men de är lätträknade de gångerna... Nee men det gör inget att jag inte tränar varenda pass i planeringen. Det räcker å blir över ändå så jag är absolut inte orolig mer bara glad över att jag gör som det känns å skiter i träningen därför att det känns precis så skit!För övrigt inget från vare sig Arcusbokningen eller ansvariga. Men det har ju bara gått ett dygn än så... Vi får väl se vad de svarar.

4 kommentarer:

 1. Ligger det så många träningsdagar i rad i din träningsplanering innan vila? Det finns en del återhämtningspass med rejält låg effekt då?

  För övrigt hänger ditt inlägg ihop med det inlägg jag just gjort - Att våga vila och våga träna.

  SvaraRadera
 2. Njae! Jag har kört liite mer än det var planerat för förra veckan... Därav vart det ingen vilodag därför att jag kände/känner mig stark å ville löpa linan ut så att säga. Å till slut sa kroppen ifrån idag. Min form av superkompensationsveckor kan man väl säga...
  Men så tror jag definitivt att jag kommer att bli ännu starkare av detta. Så känns det i alla fall... Hela tiden framåt Tomas framåt!!! :-)
  Nu vila en eller två dagar så drar jag igång den planerade träningen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt. Känner man sig stark kan man köra på. Tar det emot mer än vanligt måste man även då lyssna på kroppen.

   Radera
 3. Jupp! Precis så resonerar jag också!
  Har de senaste åren tränat rätt så hårt meen jag har lärt mig att lyssna på kroppen. Det är något som vi som tränar mycket blir väldigt bra på. Att känna av våra kroppars status liksom. Å idag sa min, nähä du idag vill jag inte!!! Å då struntade jag i det.

  SvaraRadera