15 januari 2014

Återhämtningspass och arbetstidsförkortning till sommaren minsann :-)

Ja det kan man verkligen kalla det, ingen belastning i alla fall tyckte inte mina ben det :-)
Zon 1-2 pass! Jag trampade på lätt lätt hög kadens bara. Det blev,
209 watt(2,4 w/kg), 109(66%) BPM och 125(75%) BPM maxpuls samt 98 RPM i snittkadens.


Återtåget från vila... Imorgon äre styrke på morgonen å cykel på eftermiddagen.
Sen så fick jag klartecken från mitt jobb idag om att tillfälligt gå ned till 75% i arbetstid dvs att jag under maj och juni månad kommer att sluta kl. 13.30 om dagarna. Mmm! Hoppas på en solig och varm sommar! Träna under de bästa timmarna på dagen liksom, sedan vara hemma i tid för annat dessutom! Kan inte bli bättre å så semester i juli månad på det! Kan fasen inte bli bättre. Funderade ett tag på att ta augusti också men jag börjar så här denna sommar så får jag se om det känns bra så kanske jag förlänger nästa år till augusti månad också om det går för jobbet.
Det var faktiskt frun som kom med tanken förra sommaren om att jag kanske borde fundera på att jobba lite mindre om sommaren eftersom den är så kort här uppe. Med tanke då bla på mina träningspass. Å det tackar jag henne för. Tanken har aldrig fallit mig in utan jag har då och då flexat ut lite tidigare de dagar jag kunnat men detta är ju suveränt!9 kommentarer:

 1. Så då blev du kvartsproffs. Inte illa!

  SvaraRadera
 2. Hehe! Så kan man också se det kan man tänka... :-)

  SvaraRadera
 3. Hehe, du har all tid i världen (som jag läser mig till) att träna och nu ska du ha ytterligare tid. Hujeda mig vilken seriös satsning du gör, ska du ut på touren??

  SvaraRadera
 4. Helt rätt att utnyttja den korta sommaren vi har, kunde jag skulle jag göra likadant. Skulle vara helt perfekt att ha gjort bort träningen före resten av familjen kommer hem från jobb/skola.
  /FR

  SvaraRadera
 5. Precis så som Freddan tänker jag ;-)
  Plus att gubben börjar bli äldre varför jobba mer än jag känner att jag behöver liksom... Man får upp ögonen ibland, detta skulle jag gjort för länge sedan...

  SvaraRadera
 6. Ja iofs hade jag vunnit på lotto typ 7 mille så hade jag inte åkt på jobbet nått mer nånsin, och då hade jag nog spelat mer Golf :-)

  SvaraRadera
 7. Låter som ett riktigt bra upplägg om man har möjligheten. Helt rätt

  SvaraRadera
 8. Det här känns som det klokaste du gjort sedan Mallisbokningen! :)
  Skicka nu din konstiga kropp till en psykolog så den kan vara med i Arcus till helgen utan att dra sig själv sned ;)

  SvaraRadera
 9. Tack hörrni! :-)
  Jadu Per om det bara var det men faktum är att jag har inga som helst besvär nu med ljumsken när jag inte kört Arcus! Tempo är ju perfekt när man tänker efter det är ju nästan inget svängande alls ju ;-)

  SvaraRadera