25 november 2013

Styrketräning med inslag av core

Det vart en bra start på träningsveckan, trodde faktiskt jag skulle vara klart mycket segare men si så vart det inte alls. Körde bänk, lats, knäböj, vadpress, benpress, step up, situps, ryggresningar, flies, dips, roddmaskin , bicepcurl, tricepcurl och coreträning med bland annat plankan, hunden å bryggan. Jaa de heter så inte mitt fel ju ;-)
Nå nu fick ni hela mitt morgonpass som tog hela 55 minuter, varsegoda! Sen kanske jag rullar ut benen i 30 minuter när jag kommer hem om det känns rätt annars inte alls... Får se liksom...

Hunden, voff!


3 kommentarer:

 1. Jag har många gånger tänkt att jag skulle höja min kapacitet om jag körde styrka. Men jag kommer mig inte för - tycker det är så extremt tråkigt. På något sätt har jag valt bort detta och hoppas all min övriga träning ska "räcka". Träning ska ju vara skoj.

  Jag vet dock i bakhuvudet att ni som kör core tänker rätt och har större förutsättningar att lyckas. Om det gör att jag snart kör styrka - skulle inte tro det.

  SvaraRadera
 2. Ja jag har det serverat kan man säga när jag har cirka 200m till ett hyfsat gym på sjukhuset där jag jobbar. Kostar mig inget gymkort bara tiden och svetten ;-)
  Tråkigt tyckte jag tills jag insåg att det behövs för att komma ett steg till, andra vinter jag kör styrke på "riktigt"! Starkare bål och ben kan man säga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det behövs nog riktigt goda förutsättningar för att komma igång. De har inte jag, utifrån ett flertal aspekter.

   Radera